Avoin työpaikka: Sinustako mediasuunnittelija Keskustanuorille?

Uutiset perjantai 04.11.2022

Keskustanuoret etsii mediasuunnittelijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Mediasuunnittelija vastaa monipuolisesti Keskustanuorten viestinnän suunnittelusta, käytännön toteutuksesta ja kehittämisestä. Työhön kuuluu mm. valokuvien ja videoiden kuvausta ja editointia, sosiaalisen median julkaisujen tuotantoa, erilaisten kampanjamateriaalien visuaalista suunnittelua ja taittoa, podcastien nauhoitusta ja verkkosivujen ylläpitoa, sekä lisäksi jonkin verran liittotoimiston yhteisiä tehtäviä.

Työ pitää sisällään tiivistä yhteistyötä liiton puheenjohtajiston ja poliittisen suunnittelijan kanssa. Yhteistyöhön kuuluu muun muassa viestintäsuunnitelman ylläpito poliittisen viestinnän tukena ja siihen liittyvän materiaalin tuottaminen.

Kokemus järjestötoiminnasta ja luontainen mielenkiinto yhteiskunnallisiin asioihin sekä itseohjautuvuus, näkemys viestinnän uusista mahdollisuuksista, keskustalainen arvomaailma ja viestinnän tai markkinoinnin opinnot ovat eduksi tehtävässä. Esimerkiksi InDesign ja Photoshop eivät saa olla sinulle täyttä utopiaa. Lisäksi sinulla on taito etsiä ja tarjota uusia keinoja viestiä sosiaalisessa mediassa ja verkossa.

Meille tärkeää on, että palat halusta kehittää niin itseäsi kuin Keskustanuorten viestintää uudelle tasolle osana Keskustanuorten liittotoimiston värikästä työyhteisöä. Sinun ei tarvitse osata kaikesta kaikkea, vaan rohkea ja utelias asenne ratkaisee eniten.

Mediasuunnittelijan työ on vakituinen ja kokoaikainen; viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työ alkaa 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia. Keskustanuorten liittotoimisto sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.

Innostavan työyhteisön ja n. 2550 euron kuukausipalkan (sis. lounasedun) lisäksi tarjoamme mm. puhelinedun, vuosittaisen terveys- tai virike-edun sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavaan työaikaan.

Jos sinusta tuntuu, että boomereiden kyykyttäminen visuaalisilla taikavoimilla on oma juttusi, hae nyt – tämä paikka voi olla sinun!

Hakuohjeet

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi otsikolla ”työhakemus, mediasuunnittelija” Keskustanuorten pääsihteerille Anna-Leena Veteläiselle sähköpostitse osoitteeseen anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi viimeistään pe 18.11.2022 klo 16.15. Liitä hakemuksen mukaan ansioluettelosi. Halutessasi voit liittää mukaan myös portfoliosi tai haluamasi työnäytteen.

Haastattelut tehtävään järjestetään marraskuun lopulla.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa:

Anna-Leena Veteläinen
Pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046