Nuorkeskusta: Aino-Riikka Simula Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Kannanotot Uutiset torstai 24.11.2022

Keskustanuoret ja Keskustaopiskelijat kannattavat vesilahtelaista 26-vuotiasta yrittäjää, kasvatustieteiden opiskelija Aino-Riikka Simulaa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Aino-Riikka toimii tällä hetkellä muun muassa Vesilahden Keskustan kunnallisjärjestön puheenjohtajana sekä Vesilahden kunnanhallituksen jäsenenä.  

”Olen saanut työskennellä Aiskin kanssa aikaisemmin piiritasolla, ja tiedän hänen olevan hyvä valinta puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Puolue tarvitsee aatteellista voimaa, joka uskaltaa aloittaa keskustan uudistamisen pois nykyisestä ahdingosta”, Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos toteaa. 

Keskustaopiskelijoiden ja -nuorten mielestä puolue tarvitsee nykyisessä historiallisen haastavassa tilanteessa uudistajia, jotka pystyvät kokomaan eri sukupolvia ja sen näkemyksiä yhteen. Keskusta tarvitsee sivistynyttä keskustelua puolueen tulevaisuudesta ja aatteesta sekä toiminnan tuomista nykypäivään.  

Keskusta tarvitsee nyt sivistynyttä aatteellista ja arvopohjaista keskustelua Keskustan identiteetin selkeyttämiseksi. Aino-Riikka onkin paras valinta uudistamaan puolueemme aatetta yhdessä kaikkien keskustalaisten kanssa. Puolue ei nouse kannatusalhosta riitelyllä, vaan yhteisten tavoitteiden asettamisella ja rohkean avoimella keskustelulla”, linjaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Arttu Laaksonen.  

Keskustan puoluevaltuusto kokoontuu tulevana viikonloppuna Kuopioon syyskokoukseensa, jossa se valitsee mm. puoluevaltuuston puheenjohtajiston kaudelle 2022-2024. 

Lisätietoja: 

Aleksi Sandroos 
Keskustanuorten puheenjohtaja 
aleksi.sandroos(a)keskustanuoret.fi 
040 082 6363 

Arttu Laaksonen 
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja 
arttu.laaksonen(a)keskustaopiskelijat.fi  
050 369 7260