Hae Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi Uudenmaan, Hämeen ja Kaakon piireihin!

Uutiset perjantai 20.01.2023

Onko sinulla poltetta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen? Oletko näppärä sosiaalisen median kanssa? Hallitsetko tavalliset toimisto-ohjelmat? Haluatko verkostoitua laajasti ympäri Suomen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä kohtia uusia haasteita etsimme iloiseen ja tekevään joukkoomme Keskustanuorten Uudenmaan, Hämeen ja Kaakon piireille toiminnanjohtajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu:

  • sisäinen ja ulkoinen viestintä, sähköpostiliikenne sekä sosiaalisen median kanavien ja verkkosivujen ylläpito;
  • asiakirjahallinto, hallinnon kokousten valmistelu ja päätösten toimeenpano;
  • talouden suunnittelu- ja raportointitehtävät;
  • poliittisen toiminnan ja tapahtumien järjestäminen yhdessä piirien aktiivitoimijoiden kanssa;
  • yhteydenpito jäsenistöön, jäsenrekisterin ylläpito ja jäsenhankinnan koordinointi.

Tarkat tehtävät räätälöidään kunkin piirijärjestön kanssa.

Toiminnanjohtajan työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, mm. kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia. Työntekijän pääasiallinen toimialue on Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnat, mutta työhön kuuluu silloin tällöin työmatkoja myös muualle Suomeen.

Tarjoamme työntekijälle nykyaikaisen työpisteen Helsingin Etu-Töölöstä Keskustanuorten liittotoimistolta, mutta työtä voi halutessaan tehdä joustavasti pääosin etänä. Lisäksi piirit voivat tarjota erillisiä työpisteitä myös alueellisilta piiritoimistoiltaan.

Edellytämme työntekijältä hyvää tietoteknistä osaamista ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vastuullista työotetta, itseohjautuvuutta ja sosiaalista luonnetta. Kokemus järjestötoiminnasta ja nuorten kanssa työskentelystä, keskustalainen arvomaailma, aiempi tutustuminen Keskustanuorten toimintaan ja soveltuvat opinnot ovat eduksi tehtävässä. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa työntekoa.

Meille tärkeää on, että palat halusta kehittää niin itseäsi, kuin myös Keskustanuorten toimintaa yhdessä piirien aktiivitoimijoiden kanssa. Sinun ei tarvitse osata kaikesta kaikkea, vaan rohkea ja utelias asenne ratkaisee sitäkin enemmän.

Toiminnanjohtajan työ on vakituinen ja kokoaikainen; viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkka luontoisetuineen on n. 2550 euroa kuukaudessa (sisältäen lounasedun). Kuukausipalkan ja lounasedun lisäksi tarjoamme mm. puhelinedun, vuosittaisen terveys- tai virike-edun sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavaan työaikaan.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla ”työhakemus, toiminnanjohtaja” Keskustanuorten pääsihteerille Anna-Leena Veteläiselle sähköpostitse osoitteeseen anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi viimeistään 3.2.2023 klo 16.15. Liitä hakemuksen mukaan ansioluettelosi.

Toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehtävään voidaan järjestää ja sopiva työntekijä valita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Anna-Leena Veteläinen
Keskustanuorten pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046

Jenny Vilkman
Uudenmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
jenny.vilkman(a)outlook.com
p. +358 45 154 0242

Laura Hahl
Hämeen Keskustanuorten puheenjohtaja
laura.e.hahl(a)gmail.com
p. +358 50 918 6267

Jussi Kukkurainen
Kaakon Keskustanuorten puheenjohtaja
j.kukkurainen04(a)gmail.com
p. +358 40 595 1369