Tilda Karhumaa Keskustanuorten poliittiseksi suunnittelijaksi

Uutiset torstai 02.02.2023

Tilda Karhumaa, 20, on valittu Keskustanuorten poliittisen suunnittelijan sijaiseksi.

Laukaalaislähtöinen Karhumaa opiskelee Tampereen yliopistossa politiikan tutkimusta pääaineenaan valtio-oppi. Keskustanuorten toiminta on tullut Karhumaalle tutuksi esimerkiksi Pirkanmaan Keskustanuorten piirihallituksen jäsenenä. Hän toimii myös Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten puheenjohtajana.

”Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta, hienosta politiikan näköalapaikasta! Keskustanuorista on tullut nopeasti todella rakas järjestö, joten on mahtavaa päästä kehittämään sen toimintaa näin työntekijän roolissa. Aika politiikassa on nyt erityisen mielenkiintoista, sillä eduskuntavaalit ovat aivan nurkan takana. Kiinnostavaa tekemistä ja uuden oppimista siis varmasti riittää. Lähden innolla tähän uuteen haasteeseen”, Karhumaa iloitsee.

”Tilda täydentää mainiosti liittotoimistomme kokoonpanoa ja Keskustanuorten päämäärää nousta Suomen vaikuttavimmaksi ja tunnetuimmaksi poliittiseksi nuorisojärjestöksi. Tildan avustuksella pystymme varmasti jatkamaan Keskustanuorten rakentavan ja raikkaan politiikan linjaa”, linjaa Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos.

Poliittisen suunnittelijan työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia Keskustanuorten poliittista työtä tukevia tehtäviä, mm. kannanottojen kirjoittamista, poliittista taustavalmistelua, ohjelmatyön tukemista, mediaseurantaa sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä. Lisäksi poliittinen suunnittelija avustaa Keskustanuorten kansainvälisen jaoston toiminnassa sekä vaalitoiminnassa.

Karhumaa aloitti poliittisen suunnittelijan tehtävässä keskiviikkona 1.2.2023 ja jatkaa tehtävässä toukokuulle saakka. Poliittisen suunnittelijan tehtävän sijaisuus avautui Sofia Tuovisen siirryttyä kevään ajaksi elinkeinoministeri Mika Lintilän erityisavustajaksi.

Lisätietoja:

Anna-Leena Veteläinen
Keskustanuorten pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046

Tilda Karhumaa
Keskustanuorten poliittinen suunnittelija
tilda.karhumaa(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 549 1011