Keskustanuoret tukee Hilkka Kemppiä Keskustan varapuheenjohtajaksi ja Antti Siika-ahoa puoluesihteeriksi

Kannanotot perjantai 22.09.2023

Suomen Keskustanuorten mielestä Hilkka Kemppi on paras valinta Keskustan varapuheenjohtajaksi. Keskusta tarvitsee rohkean ja sydämen sivistystä omaavan varapuheenjohtajan, joka voi pelastaa keskustan kadonneen kannatuksen takaisin. Puoluesihteeriksi Keskustanuoret kannattaa Antti Siika-ahoa. Puoluesihteeriltä vaaditaan vahvaa tuntemusta puolueemme erilaisista suuntauksista ja alueista, joista Antilla on paras ymmärrys ja kokemus.

Hilkka Kemppi parantamaan Keskustan vaikeaa kannatustilannetta ja kirkastamaan poliittista suuntaa

”Hilkalla on laajaa ymmärrystä ja osaamista Keskustan hankalaan tilanteeseen niin kadonneen yleiskannatuksen että madaltuneen nuorisokannatuksen osalta”, toteaa Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroos.

Keskusta tarvitsee rohkeutta, sydämen sivistystä ja erilaisten alueiden ymmärrystä. Kemppi tuntee Keskustan laajan joukon ja kentän, joka on hänen vahvuutensa ehdokkaana. Pitkä tuntemus puolueemme eri toiminnasta on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödynnettäväksi yhdessä.

Hilkka Kemppi sai myös ehdokkaana selkeästi parhaat arvostelut Keskustanuorten kysymyksiä arvostelleelta raadilta. Kysymykset ja vastaukset löydät Keskustanuorten sivuilta.

”Keskusta tarvitsee nyt visiota ja intoa, jota tältä ehdokkaalta löytyy. Tästä syystä kannatamme ilolla Kemppiä varapuheenjohtajaksi!” Keskustanuorten varapuheenjohtaja Eemeli Valli iloitsee.

Antti Siika-aho luomaan puolueelle ihmislähtöistä ja tehokasta puoluetoimintaa nykyajan politiikan haasteisiin

“Antin toiminnassa korostuu erilaisten mielipiteiden kuunteleminen ja ymmärtäminen. Keskustan pitää uudistua rohkeasti, mutta suunnan on oltava yhteinen. Tässäkin valinnassa korostamme laajaa tuntemusta koko Keskustan toiminnasta ja myös historiasta”, tiivistää puheenjohtaja Sandroos.

Puoluesihteeriltä vaaditaan poliittista osaamista ja rohkeutta kantaa puolueen yhdessä valittuja linjoja. Puoluesihteerin tehtävä on toimia tarvittaessa myös poliittisena vastapainona muille Keskustan johtotoimijoille. Antti Siika-aho tuntee keskustan maailmankuvan ja poliittiset linjat. Hän on toimijana rohkea ja monisanainen.

“Puoluesihteeriltä tarvitaan poliittista hoksnokkaa. Pitää osata arvioida millaisia liikkeitä puolueen pitää erilaisissa poliittisissa tilanteissa tehdä. Tästä syystä kannatamme puoluesihteeriksi Anttia”, toteaa varapuheenjohtaja Valli.

Lisätietoja:

Aleksi Sandroos
Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 0400 826363