Jere Tapio on uusi Keskustanuorten puheenjohtaja 2024–2025

Uutiset sunnuntai 29.10.2023

Suomen Keskustanuoret ry:n sääntömääräisessä liittokokouksessa Kuopiossa järjestön uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Jere Tapio. Tapion puheenjohtajakausi alkaa 1.1.2024.

26-vuotias, Lapin yliopistossa hallintotieteitä opiskeleva, Jere Tapio toimii tällä hetkellä Keskustanuorten varapuheenjohtajana. Oulun Jäälistä kotoisin oleva Tapio korostaa puheenjohtajana rohkeampaa edistyksen suuntaa keskustalle sekä lähiyhteisöjen merkitystä politiikassa.

Tuleva Keskustanuorten puheenjohtaja korosti kampanjassaan politiikan polarisoitumisen aiheuttamaa pahoinvointia, joka ajaa etenkin nuoria kauemmas politiikasta ja demokratiasta. Keskustalle Tapio haluaa löytää suuntaa vahvana liikkeenä kahtia jakautuneen ja sekavan politiikan keskeltä, mikäli keskusta uskaltaa luottaa itseensä ja puolueen arvoihin.

”Ylisukupolvisena liikkeenä meidän on uskallettava sanoa suoraan, että sukupolvien välinen oikeudenmukaisuus on monta hallituskautta ollut vain katteetonta sanahelinää. Nuori sukupolvemme janoaa tällä hetkellä muutosta – Keskustanuorten puheenjohtajana lähden innolla tätä muutosta luotsaamaan”, summaa vastavalittu puheenjohtaja Tapio ajatuksiaan.

Liittokokouksessa Keskustanuorten varapuheenjohtajiksi valittiin Maija Kymäläinen ja Antti Paunonen.

Liittohallituksen jäseniksi äänestettiin Veera Ursin, Väinö Tamminen, Aino Kylälehtonen, Valtteri Markula ja Juha Julmala sekä varajäseniksi Patrik Huotari ja Mikko Miettinen.

Lisätietoja: 

Jere Tapio
Keskustanuorten puheenjohtaja 2024–2025
+358 40 760 9463
jere.tapio(a)keskustanuoret.fi

sekä

Aleksi Sandroos
Keskustanuorten puheenjohtaja 2022–2023
+358 400 826 363