Keskustanuoret toivoo: Aleksi Koivisto, Joonas Immonen ja Laura Hämäläinen Keskustan eurovaaliehdokkaiksi

Kannanotot maanantai 30.10.2023

Keskustanuorten 28.-29.10.2023 pidetty sääntömääräinen liittokokous pyytää Keskustanuorten eurovaaliehdokkaiksi Aleksi Koivistoa, Joonas Immosta ja Laura Hämäläistä.

Keskustanuoret toivoo, että Aleksi Koivisto, Joonas Immonen ja Laura Hämäläinen asettuisivat ehdolle eurovaaliehdokkaiksi. Keskustanuoret voi esittää heitä Keskustan eurovaaliehdokkaiksi puoluevaltuustossa 25.-26.11.2023.

Aleksi Koivisto on pitkäaikainen nuorkeskustalainen toimija, joka toimii tällä hetkellä Suomen Kylien toiminnanjohtajana sekä Vaasan kaupunginvaltuuston valtuutettuna. Koiviston rohkea aluepolitiikka, ymmärrys erilaisista ihmisryhmistä ja tapa seistä kansanliikkeen puolella vahvistaisi koko Suomen maaseutua ja suomalaisten asemaa Euroopan unionissa.

Joonas Immonen on nuoresta iästään kokenut keskustanuorten aktiivi, joka toimii esimerkiksi Satakunnan hyvinvointialueen keskustan aluevaltuustoryhmän puheenjohtajana ja Huittisten kaupunginvaltuuston toisena varapuheenjohtajana. Immosen rohkea ja aatteellinen tapa tehdä politiikkaa toisi keskustalaisten toivomaa näkyvyyttä Euroopan parlamenttiin.

Laura Hämäläinen on jo monessa liemessä keitetty nuorkeskustalainen poliitikko, joka toimii Mikkelin kaupunginvaltuuston ensimmäisenä vapapuheenjohtajana ja Etelä-Savon alue- sekä maakuntavaltuutettuna. Hämäläisen kansainvälinen osaaminen ja kokemus politiikassa antaisi Keskustalle mepin, jonka taidoilla vaikuttaisimme parlamentissa entistäkin paremmin.

Lisätietoja:

Aleksi Sandroos
040 082 6363