Haemme Keskustanuorille poliittista suunnittelijaa

Uutiset tiistai 14.11.2023

Etsimme poliittista suunnittelijaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Keskustanuorten liittotoimistolle.

Poliittisen suunnittelijan tehtävänä on Keskustanuorten poliittisen työn tukeminen. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kannanottojen kirjoittaminen, poliittinen taustavalmistelu, ohjelmatyön tukeminen, mediaseuranta, sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä sekä liittotoimiston yleisiä tehtäviä. Lisäksi avustat Keskustanuorten kansainvälisen jaoston toiminnassa.

Odotamme sinulta kykyä perehtyä yhteiskunnallisiin asioihin, hyvää suomen kielen taitoa ja kirjoitustaitoa, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, sekä ymmärrystä nuorkeskustalaisesta maailmankuvasta. Kokemus järjestötoiminnasta sekä soveltuvat opinnot tai aiempi soveltuva työkokemus ovat eduksi tehtävässä.

Meille tärkeää on, että palat halusta kehittää niin itseäsi kuin Keskustanuorten toimintaa osana Keskustanuorten liittotoimiston värikästä työyhteisöä.

Poliittisen suunnittelijan tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen; viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Tehtävään kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on noin 2650 euroa (sis. lounas- ja puhelinedun). Lisäksi tarjoamme vuosittaisen terveys- tai virike-edun, mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön ja joustavaan työaikaan sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Keskustanuorten liittotoimisto sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä. Työ alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan.

Hakuohjeet

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 30.11.2023 klo 23.59 otsikolla ”työhakemus, poliittinen suunnittelija” Keskustanuorten pääsihteerille Anna-Leena Veteläiselle sähköpostitse osoitteeseen anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Haastattelut tehtävään järjestetään joulukuun alkupuolella.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Anna-Leena Veteläinen (14.–17.11. ja 23.–30.11.)
Keskustanuorten pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046

ja

Aleksi Sandroos
Keskustanuorten puheenjohtaja
p. +358 50 384 6820

ja

Jere Tapio
Keskustanuorten varapuheenjohtaja (puheenjohtaja 1.1.2024 alkaen)
p. +358 40 760 9463