Hae Keskustanuorten kansainvälisten asioiden sihteeriksi!

Uutiset perjantai 17.11.2023

Sytytkö pohjoismaisesta-, Eurooppa- ja kansainvälisen tason politiikasta? Oletko kiinnostunut kehittämään Keskustanuorten kansainvälistä toimintaa?

Olisitko sinä Keskustanuorten uusi kansainvälisten asioiden sihteeri?

Kv-sihteerin tehtävänä on johtaa Keskustanuorten kansainvälisten asioiden jaoston toimintaa, pitää yhteyttä kansainvälisiin kattojärjestöihimme (NCF, LYMEC, IFLRY) ja ulkomaisiin sisarjärjestöihimme, sekä järjestää kv-aiheisia tilaisuuksia yhdessä kv-jaoston kanssa. Lisäksi organisoit kv-teemaisia koulutuksia Keskustanuorten jäsenistölle ja johdat Keskustanuorten kv-teemaisten linjapaperien ja ohjelmien valmistelua. Kv-sihteerillä on myös puhe- ja läsnäolo-oikeus Keskustanuorten liittohallituksen kokouksissa.

Apunasi kv-aiheisten tilaisuuksien järjestämisessä on Keskustanuorten liittotoimisto, ja sidosryhmiimme pidät yhteyttä yhteistyössä liiton puheenjohtajan ja pääsihteerin kanssa.

Tehtävään kuuluu myös matkustusta ulkomaille kattojärjestöjen kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin. Edustat Keskustanuoria eri kokouksissa ja tilaisuuksissa, minkä vuoksi arvostamme sitoutumistasi Keskustanuorten arvoihin ja perehtyneisyyttäsi poliittisiin linjoihimme.

Kv-sihteerin luottamustehtävä on määräaikainen vuodeksi 2024, ja siitä maksetaan pienimuotoista luottamustoimipalkkiota. Keskustanuorten liittohallitus määrittelee palkkiosumman. Kv-sihteeriltä odotamme nuorkeskustalaisten kv-asioiden parissa työskentelyyn keskimäärin muutaman työpäivän panosta kuukaudessa.

Hakuohjeet

Lähetäthän vapaamuotoisen motivaatiokirjeesi viimeistään 5.12.2023 klo 23.59 otsikolla ”hakemus, kv-sihteeri” Keskustanuorten pääsihteerille Anna-Leena Veteläiselle sähköpostitse osoitteeseen anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.

Tehtävää varten voidaan järjestää haastatteluja etäyhteyksin. Mahdolliset haastattelut järjestetään joulukuussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Aleksi Sandroos
Keskustanuorten puheenjohtaja
p. +358 50 384 6820

ja

Anna-Leena Veteläinen (ajalla 23.11.–5.12.)
Keskustanuorten pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046