Olivia Löytänen Keskustanuorten poliittiseksi suunnittelijaksi

Uutiset keskiviikko 13.12.2023

Keskustanuorten poliittiseksi suunnittelijaksi on valittu Olivia Löytänen, 27.

Löytänen on aiemmin toiminut muun muassa Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Löytänen opiskelee parhaillaan järjestö- ja nuorisotyön yhteisöpedagogiksi Humanistisessa ammattikorkeakoulussa ja on aiemmin opiskellut tapahtumatuotannon restonomiksi Lapin ammattikorkeakoulussa.

Keskustaperheessä Löytänen on kuluvan vuoden ajan toiminut Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana ja puoluehallituksen jäsenenä. Lisäksi hän on toiminut useissa puolueen työryhmissä.

Löytänen siirtyy Keskustanuorten poliittisen suunnittelijan tehtävään Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diakon toiminnanjohtajan paikalta.

”On hienoa päästä mukaan Keskustanuorten työyhteisöön suunnittelemaan ja kehittämään järjestön poliittista toimintaa! Yhteiskunnallinen tilanne on tällä hetkellä haastava, ja politiikka melkoisessa myllerryksessä, joten tehtävää varmasti riittää!”, Löytänen sanoo.

”Mahtavaa saada Olivian kokemus niin opiskelijajärjestökentältä kuin puolueorganisaatiosta nyt myös Keskustanuorten käyttöön. Olivia tuo Keskustanuoriin reippautta, rohkeutta ja räväkkyyttä”, Keskustanuorten pääsihteeri Anna-Leena Veteläinen kehuu.

Poliittisen suunnittelijan työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia Keskustanuorten poliittista työtä tukevia tehtäviä, mm. kannanottojen kirjoittamista, poliittista taustavalmistelua, ohjelmatyön tukemista, mediaseurantaa sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä. Lisäksi poliittinen suunnittelija avustaa Keskustanuorten kansainvälisen jaoston toiminnassa sekä vaalitoiminnassa.

Löytänen aloittaa poliittisen suunnittelijan tehtävässä tammikuun alkupuolella ensin osa-aikaisesti ja helmikuun alusta kokoaikaisesti.

Lisätietoja:

Anna-Leena Veteläinen
Keskustanuorten pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
p. +358 50 516 7046

Jere Tapio
Keskustanuorten puheenjohtaja 2024–2025
jere.tapio(a)keskustanuoret.fi
p. +358 40 760 9463