Arvojen kestävyysREHNiä koko puolueelle!

Uutiset maanantai 29.01.2024

Olli Rehnin tulos presidentinvaalissa on puolueellemme sekä ylpeyden, että oppitunnin aihe.

Gallupit kaadettiin, puoluekannatus murskattiin.

Kampanjaa tehtiin rohkeasti ja arvot esillä. Ihmisyys, yhdenvertaisuus ja sovinnollisuus paiskasivat kättä. Viesti yhteiskunnallisesta eheydestä ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta puri. On paikallaan kysyä, milloin viimeksi nämä ovat näkyneet yhtä vahvana puolueemme eetoksessa?

Keskustalaiset voimat mobilisoituivat poikkeuksellisella tavalla ehdokkaan taakse – silmiini se näkyi hurmoksena, jota ei tässä puolueessa seitsemän vuotisen jäsenyyteni aikana ole nähty.

Mitä siis pakataan reppuun? Ainakin se, ettei tässä puolueessa ole tilaa arvokysymysten edessä kyykistelylle. Tasavaltalainen ajattelu loisti ja ihmisyys oli keskiössä. Yksittäiset arvolatautuneet kysymykset eivät ehdokasta horjuttaneet, kun pohja oli vankka ja arvojen takana seistiin suoraselkäisesti.

Keskustalaisessa työkalupakissa on kaikki eväät poimia kovan REHNin hedelmät talteen. Se ei kuitenkaan tapahdu pelkuruudella tai arvojen piilottelulla. Köyhän asia ja alkiolainen edistyksellisyys on nostettava kirkkaana esiin ja niitä on toistettava ylpeydellä.

Ollin takana seisottiin ilolla, hurtilla huumorilla ja ylpeydellä. Toivon syvästi, että voimme jatkaa samaa rataa myös koko joukkueena!

Jere Tapio
Keskustanuorten puheenjohtaja
+358 40 760 9463