Tule mukaan kansainvälisten asioiden jaostoon!

Uutiset maanantai 05.02.2024

Elätkö EU-asioista? Haluatko uppoutua ulkopolitiikkaan? Kiinnostaako kansainvälisyys? Hae nuorkeskustalaiseen kv-jaostoon! 

Nuorkeskustan (= Keskustanuoret & Keskustaopiskelijat) kansainvälisten asioiden jaoston kautta pääset vaikuttamaan kansainvälisissä järjestöissä ja saat monia mahdollisuuksia, joita kansainvälinen toiminta tarjoaa. Pääset järjestämään kv-aiheisia tilaisuuksia, vierailemaan mielenkiintoisissa organisaatioissa ja syventymään kansainvälisen ja ulkopolitiikan teemoihin. 

Kansainvälinen toiminta kotimaassa on toimijoiden omista mielenkiinnon kohteista riippuvaista. Kansainvälistä toimintaa johtaa Keskustanuorten kansainvälisten asioiden sihteeri yhdessä liittojohdon ja kv-jaoston kanssa. Kv-toiminnassa vain taivas on rajana!

Haku nuorkeskustalaiseen kv-jaostoon on avoinna ti 20.2.2024 klo 23.59 saakka. Hae mukaan tällä lomakkeella!

Kv-jaoston ensimmäinen kokoontuminen on tarkoitus järjestää Helsingissä lauantaina 2.3.2024 – ilmoitathan hakulomakkeella pääsetkö tuolloin paikalle. 

Huomaathan, että kv-jaosto muodostetaan tämän haun yhteydessä kokonaan uudelleen, mikä tarkoittaa sitä, että myös kaikkien aiemmin kv-jaostossa toimineiden tulee hakea nyt uudelleen kv-jaostoon! 

Lisätietoja 

Lassi Oikkonen 
Keskustanuorten kv-sihteeri 
lassi.oikkonen(a)gmail.com 
p. +358 50 348 9502 

Jere Tapio 
Keskustanuorten puheenjohtaja 
jere.tapio(a)keskustanuoret.fi 
p. +358 40 760 9463

Joonas Soukkio 
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja 
joonas.soukkio(a)kol.fi 
p. +358 50 389 7260