Kutsu Suomen Keskustanuoret ry:n valtuuskunnan kokoukseen

Uutiset sunnuntai 25.02.2024

Suomen Keskustanuoret ry:n sääntömääräinen valtuuskunta kokoontuu 4.–5.5.2024 Original Sokos Hotel Vaakunassa Kouvolassa (os. Hovioikeudenkatu 2, 45100 Kouvola). Kokous alkaa 4.5.2024 klo 10. Kokouksen virallisten edustajien on ilmoittauduttava kokouspaikalla 4.5.2024 klo 9–11 välisenä aikana.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä ne asiat, jotka liiton jäsenet ovat viimeistään 4.4.2024 klo 10 mennessä hallitukselle kirjallisesti esittäneet ja mitkä valtuuskunta päättää ottaa käsiteltäviksi. Liiton jäsenten hallitukselle esitettävät asiat tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@keskustanuoret.fi.

Valtuuskunnan kokouksen asialista ja tarkempi ohjelma sekä ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin osoitteessa www.keskustanuoret.fi.

Valtuuskunta on Keskustanuorten sääntömääräinen kokous, jonne jokainen piiri voi lähettää kolme yleisen piirikokouksen valitsemaa edustajaansa. Lisäksi Keskustanuorten liiton puheenjohtajisto on äänivaltainen valtuuskunnan kokouksessa. Valtuuskunnan kokoukseen voivat osallistua liittohallituksen jäsenet sekä liiton ja piirien toimihenkilöt puhe- ja läsnäolo-oikeudella. Kokous voi päättää puhe- ja läsnäolo-oikeuden laajentamisesta.

Suomen Keskustanuoret ry:n liittohallitus

Lisätietoja:

Anna-Leena Veteläinen
Keskustanuorten pääsihteeri
anna-leena.vetelainen@keskustanuoret.fi
+358 50 516 7046