Hae mukaan Keskustanuorten kunta- ja aluevaalien ohjelmatyöryhmään!

Uutiset maanantai 08.04.2024

Mitkä ovat Keskustanuorten tärkeimmät teemat ja teesit kunta- ja aluevaaleissa keväällä 2025? Miten saamme nuoret äänestämään, ja mitkä asiat edistävät nuorkeskustalaista näkemystä tulevaisuuden kunnissa ja alueilla?

Keskustanuoret valmistelevat liittokokoukseen käsiteltäväksi kunta- ja aluevaaliohjelman, jossa määritellään tärkeimmät teemat molempiin vaaleihin. Toivomme mukaan hakijoita monipuolisesti erilaisilla kunta- ja aluepäätöksenteon taustoilla – olit sitten vaikuttanut nuorisovaltuustossa tai kunnanhallituksessa, niin hae rohkeasti mukaan!

Kunta- ja aluevaalien ohjelmatyöryhmä aloittaa työnsä huhti-toukokussa ja jatkaa syyskuuhun saakka. Voit ilmoittautua työryhmään tämän linkin kautta.

Kerro hakemuksessa lyhyesti miksi haluat mukaan ryhmään, ja millaista kokemusta kunta- ja aluevaikuttamisesta omaat.

Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 21.4.2024 kello 23:59.

Lisätietoja

Olivia Löytänen
Poliittinen suunnittelija

olivia.loytanen@keskustanuoret.fi
+358 40 938 1382