Perussuomalaiset nappasi maakuntien Suomen kuristusotteeseen?

Kannanotot keskiviikko 05.06.2024

Keskustanuoret on pöyristynyt uutisesta, jonka mukaan liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne on keskeyttämässä raideliikenteen internet-yhteyksien parantamiseen tähdänneen hankkeen. Tämän lisäksi teiden korjausvelka vain paisuu ja maakuntien nopeusrajoituksia lasketaan. Keskustanuoret kysyykin, onko perussuomalaiset napannut maakuntien Suomen kuristusotteeseen?

”Kun ihmisten ja tavaroiden liikkuminen tehdään näin tuskalliseksi, ajetaan ihmisiä entisestään ulos maakunnista. Erityisesti tällaisina aikoina olisi järkyttävän lyhytnäköistä murentaa hajautettua ja siten huoltovarmaa yhteiskuntaamme. Nyt tehtävä sivallus junien verkkoyhteyksiin on suora este pendelöinnin hyvin alkaneelle kasvulle”, päivittelee Keskustanuorten puheenjohtaja Jere Tapio.

Tiet kuoppaantuvat ja internet-yhteydet pätkivät raiteilla jatkossakin haastaen mm. monipaikkaisten ihmisten elämää. Samaan aikaan Orpon hallitus on edelleen edistämässä kannattamattomaksi todettua Turun tunnin junaa. Keskustanuoret ihmetteleekin maakuntia puolustaneiden perussuomalaisten hyväksyntää tälle asialle.

”Nyt näyttää siltä, että hallitus toden totta uhraa satojen tuhansien suomalaisten työmatkat ja vapauden valita asuinpaikkansa nipistääkseen pari merkityksetöntä minuuttia pääministerin matkasta kotikulmilleen. Perussuomalaisista on tullut joko tämän politiikan mainoskasvot tai täysin todellisuudesta irtautunut sakki. Kaikkinensa kysyisin maakuntien ihmisille tehtyjen paksujen lupausten perään”, Tapio päättää.

Lisätietoja:

Jere Tapio
Puheenjohtaja
040 760 9463