Elias Tornberg Keskustanuorten liittohallitukseen!

perjantai 30.09.2022

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry esittää 21-vuotiasta raahelaista Elias Tornbergia Suomen Keskustanuorten liittohallitukseen kaudelle 2023-2024. Hän on toiminut Raahen seutukunnan Keskustanuorten puheenjohtajana 2021, Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksen varsinaisena jäsenenä 2020-2021 sekä varajäsenenä kuluvana vuonna 2022. Tämän lisäksi Tornberg on menestynyt viime vuosien vaaleissa erinomaisesti ja hän vaikuttaakin Raahen kaupunginhallituksessa sekä Pohjois-Pohjanmaan aluevaltuustossa vara-aluevaltuutettuna.

Tornberg on ollut erittäin aktiivinen niin järjestöllisesti kuin poliittisesti sekä osaston hallituksessa että piirihallituksessa. Tämän lisäksi Tornberg tekee paljon laadukasta poliittista viestintää sosiaalissa mediassa. Tornbergin aktiivisimmat kanavat ovat Instagram ja TikTok.

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Joel Taskila kuvailee Tornbergiä seuraavalla tavalla: “Elias on niitä harvoja, jotka tekevät enemmän kuin puhuvat. Kyseessä on oikea tekijämies nuoresta iästään huolimatta! Vaikka Elias on tänä vuonna ollut piirihallituksessa vain varajäsen, on hän osallistunut aktiivisesti kokouksiin ja pitänyt laadukkaita ja perusteltuja puheenvuoroja. Liitto saa Eliaksesta sitoutuneen tekijämiehen liittohallitukseen!”

Tornberg opiskelee kauppatieteitä Oulun yliopistossa ja talouspolitiikka onkin yksi hänen poliittisista kiinnostuksen kohteistaan: “Lähden innostunein mielin liittohallitusvaaliin. Haluan herättää Keskustanuorten sisällä keskustelua erityisesti talouskysymyksistä. Suomen valtio velkaantuu hurjaa vauhtia ja mielestäni Keskustanuorten tulisi ottaa vahvemmin kantaa siihen, miten tulevien sukupolvien velkataakan kasvu saadaan pysähtymään.”

Päätös Tornbergin esittämisestä Keskustanuorten liittohallitukseen tehtiin piirihallituksen kokouksessa maanantaina 26.9.22. Keskustanuorten sääntömääräinen liittokokous järjestetään Riihimäellä 28.-30.10. ja liittokokous valitsee neljä uutta liittohallituksen jäsentä kaksivuotiselle kaudelle 2023-2024.

Lisätietoja:

Joel Taskila
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja
p. 044 3569435

Elias Tornberg
liittohallitusehdokas
p. 050 3076362