Ensimmäinen Elokouluni

tiistai 03.09.2019

Toissa viikonloppu vietettiin Pohjois-Karjalan Nurmeksessa Elokoulun merkeissä keskustanuorten kanssa. Tapahtuma järjestettiin Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa ja majoitus oli saatu kätevästi samalle alueelle.

Minulle tämä oli ensimmäinen Elokoulu, ja oikeastaan ensimmäinen Keskustanuorten valtakunnallinen tapahtuma sen jälkeen, kun liityin keskustanuoriin viime joulukuussa. Viikonlopusta eniten jäi mieleen tiukka vaalipaneeli, joka käytiin Keskustan puheenjohtajaehdokkaiden, Antti Kaikkosen sekä Katri Kulmunin kesken. Toinen asia, joka jäi hyvin mieleen oli kisa Kekkosen haarikasta, jossa Kainuun kenujen joukkue oli liekeissä. Viikonlopun ohjelmaan kuului myös pohdintaa Keskustan, sekä laajemmalla kannalta Suomen ja koko Euroopan tulevaisuudesta, sekä erilaiset työryhmätyöskentelyt.

Vaikka tämä olikin ensimmäinen tapahtuma ja en tuntenutkaan melkein ketään, onnistuin heti luomaan uusia suhteita ja tutustumaan muihin. Tunnelma tapahtumassa oli rento ja positiivisuus suorastaan hehkui kaikista. Eli jos kellään on sellaista halua vaikuttaa tulevaisuuteen tai haluaa pitää hauskaa mahtavan porukan kanssa niin eikun vaan johonkin tapahtumaan mukaan!

Jan Karjalainen
Kuhmo