Etelä-Savon Keskustanuoret: Antti Paunonen liittohallitukseen

perjantai 14.10.2022

Etelä-Savon Keskustanuoret ylpeästi esittää Antti Paunosta Keskustanuorten liittohallituksen jäseneksi kaudelle 2023–2024. Paunonen on kokenut järjestötoimija, joka on muun muassa toiminut opiskelijakunnan puheenjohtajana sekä Suomen opiskelijakuntien liiton varapuheenjohtajana. Kaudella 2022 hän on toiminut Etelä-Savon Keskustanuorten varapuheenjohtajana sekä Keskustan Juvan kunnallisjärjestön johtokunnan sihteerinä.

Antti on toiminut piirimme varapuheenjohtajana kuluvan vuoden ajan, joten hänellä on käsitys siitä, millaista Keskustanuorten toiminta on piireissä. Hän on rakentava keskustelija ja olen varma, että sille on kysyntää myös liiton päättävissä pöydissä.

Etelä-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja Aada Ruhanen

Olen joutunut johtamaan työryhmiä, joissa yhteistä säveltä ei olla meinattu löytää kirveelläkään, mutta kun keskustelee asiasta riittävän rauhallisesti, avoimesti ja perustellen pääsee lopputulokseen, johon suurin osa voi olla tyytyväinen.

Liittohallitusehdokas Antti Paunonen

Antti toimii maatalousyrittäjänä kotitilallaan Juvalla ja näkee sitä kautta suomalaisen ruoantuotannon, markkinatalouden ja yrittäjyyden kehityskohteet sekä vahvuudet. Hänen vahvuutensa ovat koulutuspolitiikassa, sosiaalipolitiikassa, kansainvälisyydessä, maataloudessa sekä yhteisöllisyyden luomisessa.

Haluan olla luomasssa yhteisöllisempää Keskustan nuorisoliittoa, sillä yhteisen toiminan ilo toimii parhaana kutsukorttina liittymistään vielä harkitseville. Opiskelijakunnissa yhteisöllisyys on koko toiminnan keskiössä, joten sen luomisesta on oppinut yhtä sun toista. Olen myös järjestöurani aikana luonut kontakteja poliittisen kentän halkovasti, mistä on varmasti hyötyä nuorisoliikkeen liittohallituksessa.

Antti pyrkii olemaan Keskustanuorten tavoitettavissa:

Kysymyksiä ja tapaamispyyntöjä saa laittaa matalalla kynnyksellä tulemaan.

Liittohallituksen jäsenet valitaan Keskustanuorten liittokokouksessa 29.-30.10.2022 Riihimäellä.

LISÄTIETOJA

Antti Paunonen
Varapuheenjohtaja, liittohallitusehdokas
Etelä-Savon Keskustanuoret
paunosenantti(at)gmail.com
0440459173

Aada Ruhanen
Puheenjohtaja
Etelä-Savon Keskustanuoret
ruhanenaada(at)gmail.com