Etelä-Savon Keskustanuoret: Iida Hämäläinen liittohallitukseen

maanantai 21.10.2019

Etelä-Savon Keskustanuoret esittää Iida Hämäläistä Keskustanuorten liittohallitukseen. Keskustanuoret valitsevat uuden puheenjohtajiston sekä liittohallituksen jäsenistöä liittokokouksessaan Savonlinnassa 26.-27. lokakuuta. Pian 20 vuotta täyttävä Hämäläinen opiskelee yhteiskuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa ja toimii aktiivisesti Etelä-Savon Keskustanuorten johtokunnassa. Keskustanuorten lisäksi Iidan sydämen on vienyt heti opintojen alusta lähtien Keskustaopiskelijat.

”Olin vakaasti päättänyt olla hakematta liittohallitukseen Savonlinnan liittokokouksessa. Pääni käänsi viikonloppu Itäisten piirien neuvottelupäivillä, jossa kuulin, ettei informaatio ole taaskaan kulkenut järjestömme sisällä niin kuin sen kuuluisi. Siinä matolla maatessani ja lattiaa takoessani päätin, että muutosta ei voi odottaa, se täytyy saada aikaan. Toimintakulttuuriamme on muutettava jämptimmäksi ja avoimemmaksi”, kommentoi Iida Hämäläinen ehdokkuuttaan.

Kerimäkeläinen Iida kokee ymmärtävänsä, millaisen vastuun liittohallituksessa toimiminen tuo ja on valmis kantamaan sen omalta osaltaan.

”Iida on tekijätyyppi, hän ottaa ja kantaa vastuuta sekä omaa nuoresta iästään huolimatta paljon kokemusta järjestötoiminnasta. Iida on motivoitunut ja sitoutunut Keskustanuorten toimintaan, hän on valmis antamaan panoksensa liiton hyväksi ja uskon, että juuri nyt sitä tarvitaan”, kertoo Etelä-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja Lotta Luukkonen.

Lisätietoja:

Liittohallitusehdokas 
Iida Hämäläinen
puh. 044 2747235

Etelä-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja 
Lotta Luukkonen
puh. 050 4134567