Etelä-Savon Keskustanuoret: Laura Hämäläinen eduskuntaan 

keskiviikko 21.09.2022

Etelä-Savon Keskustanuoret on keväällä vuosikokouksessaan päättänyt tukea Laura Hämäläistä eduskuntavaaleissa 2023. Hämäläinen on 27-vuotias yhteiskuntatieteiden kandidaatti ja viestinnän maisteriopiskelija, jonka tämänhetkinen päivätyö löytyy Suomen Eduskunnasta. Mikkeliläinen Hämäläinen on monissa tuulissa koeteltu ammattilainen, jolta löytyy niin tiukkaa tulevaisuusvisiota kuin valmiutta realiteettien tunnistamiseenkin. Etelä-Savon maaseudulla kasvanut Hämäläinen on kaikin puolin valmis kansanedustajaksi ja paras valinta Etelä-Savonkin pitkäjänteiseen uudistamiseen ja saattamiseen kohti uutta kasvun aikaa. 

– Laura on sydämellinen, ahkera, jalat tiukasti maassa pitävä osaaja, jolla on valtavasti kokemusta politiikan eri kentiltä ja osa-alueilta. Parasta Suomen ja erityisesti meidän itäsuomalaisten kannalta on se, että hän on nyt valmis tarjoamaan osaamisensa meidän kaikkien käyttöön – yhteisen hyvän eteen. 

Etelä-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja Aada Ruhanen

Laura Hämäläinen on Etelä-Savon Keskustanuorten pitkäaikainen vaikuttaja. Hän on toiminut aiemmin piirin puheenjohtajana ja vaikuttaa edelleen johtokunnassa varajäsenenä. Lisäksi hänellä on vahvaa poliittista osaamista kuntapolitiikasta sekä maakuntatason politiikasta. Toimiessaan eduskunta-avustajana myös valtakunnan politiikka ja eduskuntatyöskentely ovat tulleet hänelle tutuiksi. 

Laura Hämäläinen avaa kampanjansa Mikkelissä lauantaina 24.9.2022.