Hae Etelä-Savoon toiminnanjohtajaksi

torstai 28.01.2021

Tunnetko poltetta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen? Haluatko olla demokratian soturi? Oletko näppärä somen kanssa? Haluatko luoda verkostoja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme Keskustanuorten Etelä-Savon piirille itseohjautuvaa, vastuullista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa työntekijää.

Työaikasi on 8 tuntia viikossa. Työtä voi tehdä joustavasti esimerkiksi opintojen ohessa. Työhön saattaa kuulua myös ilta- ja viikonlopputöitä mm. kokouksia ja tapahtumia. Pääasiallinen toimialue on Etelä-Savon maakunta, mutta työhön saattaa kuulua myös työmatkoja muualle Suomeen. Työpisteesi sijaitsee Etelä-Savon Keskustan piiritoimistolla Mikkelissä tai mahdollisesti Itä-Savon Keskustan piiritoimistolla Savonlinnassa. Suurilta osin työtä on mahdollista tehdä etänä. Kuitenkin toivomme mahdollisuutta käydä Mikkelin toimistolla vähintään kerran kuukaudessa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu:

  • Piirin talouden ja hallinnon hoitaminen
    • Piirin kokousten valmistelu ja päätösten toimeenpano, asiakirjahallinto ja arkistointi 
    • Talouden suunnittelu- ja raportointitehtävät
  • Tapahtumien järjestäminen yhdessä piirin johtokunnan kanssa
  • Sisäinen ja ulkoinen viestintä ja mainostus, esimerkiksi sähköpostiliikenne, internet-sivujen ja sosiaalisen median tilien ylläpito (Käytössä Instagram, Facebook ja Twitter)
  • Muut johtokunnan määräämät tehtävät

Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä piirin puheenjohtajiston kanssa.

Edellytämme työntekijältä hyviä tietoteknisiä taitoja ja sujuvaa suomen kielen osaamista. Lisäksi Etelä-Savon maakunnan tuntemus, keskustalaisen arvopohjan ja poliittisen toiminnan ymmärtäminen sekä kokemus järjestötoiminnasta ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Myös ajokortti, sosiaalisen median käyttökokemus ja taloudellinen ymmärrys helpottavat työskentelyä.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden kehittää toimintaa omien ajatusten pohjalta sekä joustavan työajan. Pystyt tehtävässäsi luomaan laajat tuttavaverkostot, joista hyödyt koko elämäsi. Samalla pääset toimimaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Koeaika 6 kk. Haastattelut suoritetaan etänä hyödyntäen Microsoft Teams -palvelua 12.2.-18.2.2021 välisenä aikana. Haastatteluajat sovitaan yksilöllisesti.

Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jokaisella jäsenellä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on helppo tulla omana itsenään. Keskustanuoret ovat moniääninen porukka, joka osaa nauraa – ennen kaikkea itselleen.

Hakemukset tulee toimittaa to 11.2.2021 kello 23:59 mennessä osoitteeseen etela-savo(a)keskustanuoret.fi otsikolla Hakemus toiminnanjohtajaksi.

Lisätietoja:

Aada Ruhanen

Etelä-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja

etela-savo(a)keskustanuoret.fi