Hae toiminnanjohtajaksi Lappiin!

tiistai 10.11.2020

Yli kuusi vuotta piiriämme palvelleen toiminnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tunnetko poltetta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen? Haluatko olla demokratian soturi? Oletko näppärä somen kanssa? Kiinnostaako saada uusia ystäviä? 

Haemme Keskustanuorten Lapin piirille itseohjautuvaa, vastuullista ja innokasta työntekijää.

Työaikasi on sovittavissa 10–15 viikkotyötunnin välille riippuen tehtävistä, jotka otat vastuullesi. Työtä voit tehdä joustavasti esimerkiksi opintojen, yritystoiminnan tai muiden töiden ohessa. Toiminnanjohtajan työhön kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, mm. kokouksia, koulutusta ja tapahtumia. Pääasiallinen toimialue on Lapin maakunta, mutta työhön saattaa kuulua myös työmatkoja muualle Suomeen. Toimistosi voi sijaita joko Rovaniemellä tai Kemissä. Myös etätyömahdollisuus on meillä nykypäivää. 

Tehtävänkuvaasi kuuluu: 
– Piirin toimintaan liittyvien tapahtumien järjestäminen yhdessä piirin hallituksen kanssa  
– Piirin jäsen- ja ehdokashankinta
– Sisäinen ja ulkoinen viestintä ja mainostus, esimerkiksi sähköpostiliikenne, internet-sivujen ja sosiaalisen median tilien ylläpito
– Kokousten valmistelu ja päätösten toimeenpano, asiakirjahallinto ja arkistointi 
– Talouden suunnittelu- ja raportointitehtävät
– Varainhankinnan suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä hallituksen kanssa

Lisäksi tehtävään saattaa sisältyä muiden keskustajärjestöjen auttamista, mikä voi mahdollistaa jopa viikkotyöajan kasvattamisen.

Edellytämme työntekijältä hyviä tietoteknisiä taitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus järjestötoiminnasta ja mahdollisuus auton käyttöön helpottavat työntekoa, mutta eivät ole pakollisia. Keskustahenkinen maailmankatsomus sekä järjestötyön tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijälle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittää toimintaa omien ajatusten pohjalta, joustavan työajan ja nykyaikaiset työvälineet. Samalla pääset toimimaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana. Työssäsi luot myös laajat ystävä- ja tuttavaverkostot, joista hyödyt koko loppuelämäsi!

Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk. Haastattelut suoritetaan Rovaniemellä joulukuun ensimmäisellä viikolla.

Hakemukset tulee toimittaa ma 30.11.2020 kello 16:00 mennessä osoitteeseen: lappi@keskustanuoret.fi. Otsikkokenttään tulee merkitä ”työhakemus toiminnanjohtaja”.

Lisätietoja

Elli Tuominen,
puheenjohtaja
0400 655 144

Kai Puro
toiminnanjohtaja
040 847 7887
lappi@keskustanuoret.fi