Hämeen Keskustanuorten piiri kannattaa Roosa Grönbergiä Keskustanuorten puheenjohtajaksi!

perjantai 27.10.2023

Hämeen Hattulasta lähtöisin oleva Roosa on sitä mitä liittomme johto kaipaa. Asiapitoista tekemistä, työtä ja pilkettä silmässä. Näemme Roosan osaavana järjestötoimijana, joka osaamisellaan uskaltaa myös uudistaa rakasta järjestöämme.

Roosa on helposti lähestyttävä henkilö, jonka uskomme houkuttelevan myös uusia ihmisiä toimintaan.  Osaaminen korkeakoulupolitiikasta ja pitkänlinjan järjestötyö antavat hyvän pohjan toimialle. Roosan tekemä työ muun muassa hallitusohjelma neuvottelujen aikana näkyi sosiaalisessa mediassa asiapitoisena, sekä helposti seurattavana. Asiat olivat vakavia, mutta päivystystä tehtiin silti hyvällä asenteella ja tempauksia riitti neuvottelujen venymisestä huolimatta.

”Tapasin Roosan ensimmäistä kertaa eduskuntavaaliristeilyllä, mutta ennen sitä olimme seuranneet toisiamme pidemmän aikaan somessa. Tapaaminen oli välitön ja kuin olisimme jo tavanneet, vaikka ruutujen takana olimme olleet. Nyt kun olen seurannut Roosan kampanjaa puheenjohtajaksi, voin luottavaisin mielin seistä Hämäläislähtöisen ehdokkaan takan”, toteaa Hämeen piirin puheenjohtaja Laura Rautiainen.

Tehdään Kuopiossa Roosa Grönbergistä Keskustanuorten puheenjohtaja! Kaipaamme uutta näkemystä ja toiminnan ravistelua, siihen vaaditaan uusia tekijöitä.