Hämeen Keskustanuorten piiri kannattaa Touko Uotilaa sekä Santeri Ala-Röysköä ehdolle eduskuntavaaleihin

maanantai 22.08.2022
Hämeen Keskustanuoret kannattaa Touko Uotilaa eduskuntavaaliehdokkaaksi

Hämeestä on esitetty kahta nuorta ehdolle eduskuntavaaleihin. Molemmat heistä ovat arvoiltaan Keskustan liberaalimpaa laitaa ja valmiita tarttumaan toimeen. Hämeen Keskustanuorten piiri seisoo molempien esitysten tukena! Nuoria ehdokkaita tarvitaan.

Keskustanuorten Hämeenlinnan osasto esitti kokouksessaan 11.8. ehdolle Touko Uotilaa. Hän on 23-vuotias helsinkiläinen hämeenlinnalainen luonnontieteiden kandidaatti. Toukon valintoja ohjaa lausahdus “Tiede määrää reunaehdot”. Tuleviin vaaleihin hän linjaa kärkiteemoikseen ilmastokriisin sekä luontokadon ja haluaa etsiä vastauksia näihin haasteisiin. Nuorena ehdokkaana Touko on avoin uudelle ja valmis oppimaan, niinpä hän lähtee nöyränä vailla ennakkoluuloja kohti vaaleja.

Hämeen Keskustanuoret kannattaa Santeri Ala-Röysköä eduskuntavaaliehdokkaaksi

Keskustanuorten Lahden osasto esitti kokouksessaan 15.8. Santeri Ala-Röysköä ehdolle eduskuntavaaleihin. Hän on 24-vuotias hollolalainen hallintotieteiden opiskelija Vaasan yliopistosta. Santerilla on laaja tausta nuoriso- ja opiskelijapolitiikasta. Hän on ollut myös ollut mukana kuntavaaleissa että aluevaaleissa. Hänen kärkiteemana on suomalaisen päihdepolitiikan uudistamisen. Päihdepolitiikka ei voi perustua mututuntumaan ja moraaliposeeraukseen vaan tutkittuun tietoon ja inhimillisempään otteeseen. Päihdeongelmaiset tulee nähdä apua tarvitsevina ihmisinä eikä rikollisina.

”Politiikka tarvitsee myös nuorten näkemystä ja sitä edellä esitellyiltä henkilöiltä löytyy. Rohkeutta keskustella vaikeistakin asioista ja luoda päätökset tutkittuun tietoon nojaten. Me Hämeen Keskustanuorten piirinä toivomme molemmille mahdollisuutta päästä ehdolle eduskuntavaaleihin” kannustaa Hämeen Keskustanuorten piirin puheenjohtaja Laura Hahl.

Lisätietoja:

Laura Hahl, Keskustanuorten Hämeen piirin puheenjohtaja
laura.e.hahl@gmail.com

Touko Uotila
touko.uotil99@gmail.com

Santeri Ala-Röyskö
santeri.alaroysko@hotmail.com