Helsingin ja Kaakon Keskustanuoret: Roosa Grönberg Keskustanuorten puheenjohtajaksi

torstai 31.08.2023

Helsingin ja Kaakon Keskustanuoret esittävät 24-vuotiasta helsinkiläistä Roosa Grönbergiä Keskustanuorten puheenjohtajaksi. 

Grönberg toimii tällä hetkellä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksessa koulutuspolitiikan parissa. Ennen tätä hän on kerryttänyt vahvaa kokemusta ylioppilaskunnan toiminnasta ja vuonna 2022 hän kehitti LUT-yliopiston ylioppilaskuntaa hallituksen puheenjohtajan roolissa. Lisäksi Grönbergillä on kokemusta Varusmiesliiton ja Kaakon keskustanuorten hallituksissa sekä lukuisista muista luottamustoimista. 

”Roosa on aikaansaava ja rohkea visionääri, jolla on selkeä palo luoda Keskustanuorista jälleen houkutteleva poliittinen nuorisojärjestö. Roosa on helposti lähestyttävä ja erilaisia näkemyksiä kuunteleva ihminen, joka perehtyy asioihin ja luo mielipiteensä selkeästi faktoihin peilaten, arvoja unohtamatta. Sellaisista palasista koostuu minun mielestäni Keskustanuorille se oikea, seuraava puheenjohtaja”, lausuu Kaakon Keskustanuorten puheenjohtaja Jussi Kukkurainen. 

Grönberg kokee, että Keskustanuorten täytyy jälleen voida näyttäytyä poliittisesti houkuttelevimpana nuorisojärjestönä. Ilmapiiri luodaan rohkealla, tulevaisuusnäköisellä ja kilpailukykyisellä politiikalla, jonka nuoret kokevat omakseen. 

”Roosa on työtä ja uusia haasteita pelkäämätön ajassa kiinni oleva keskustan tulevaisuudentekijä. Hän kohtaa, kuuntelee ja välittää. Helsingin Keskustanuoret ovat varmoja, että Roosa on se puuttuva palanen, jota Keskustanuoret tarvitsevat uuden nousun luomiseksi”, sanoo Helsingin Keskustanuorten puheenjohtaja Joonatan Laine.

Keskustanuoret valitsee uuden puheenjohtajan liittokokouksessaan 28.10 – 29.10.2023 Kuopiossa. 

Lisätietoja: Roosa Grönberg, roosa.gronberg@gmail.com 0400171076

Kuva: Sara Alasuutari