Helsingin Keskustanuoret: Antti Siika-aho Keskustan puoluesihteeriksi!

torstai 21.09.2023

Helsingin Keskustanuoret kannattavat helsinkiläistä yhteiskuntasuhdepäällikköä Antti Siika-ahoa Keskustan puoluesihteeriksi.

Keskustalainen kansanliikkeemme on historiansa haastavimmassa hetkessä. Kannatuksemme laahaa ja tulevaisuutemme näyttää harmaalta. Helsingin Keskustanuorten mielestä Keskusta tarvitsee kenttää tuntevan ja kiertävän vetovoimaisen puoluesihteerin, joka ei luovuta haastavien aikojen vallitessa. Siika-ahon valitsemalla Keskusta saa työtä pelkäämättömän puoluesihteerin, joka kuuntelee, kannustaa ja kehittää kansanliikettämme entistä paremmaksi ja vaikuttavammaksi.

Jotta Keskusta on jatkossakin johtava yleispuolue, meidän on pärjättävä myös Helsingissä sekä muissa kaupungeissa. Keskusta tarvitsee pääkaupunkiamme tunteneen ja kiertäneen puoluesihteerin, joka pystyy johtamaan järjestöämme ja sen jäsenyhdistyksiä strategisesti ja operatiivisesti koko maassa, myös Helsingissä. Siika-aholla on myös monipuolista järjestöllistä ja poliittisista kokemusta, sillä hän on toiminut muun muassa Keskustanuorten pääsihteerinä ja ministerin erityisavustajana.

“Antti Siika-aho kuuntelee ja pitää meidän kaikkien puolta sekä luo tulevaisuuden toivoa kenttäväen keskuuteen. Uskon, että koko keskustalainen kansanliike voi luottaa siihen, että Antti kyllä hoitaa hommat puolueen talonmiehenä, emmekä vaivu auringonlaskun puolueeksi”, toteaa Helsingin Keskustanuorten varapuheenjohtaja Joonas Paavilainen.

Uusi puoluesihteeri valitaan Keskustan ylimääräisessä puoluekokouksessa Suomen Turussa tulevana perjantaina 23.9.2023. Valitaan yhdessä Antti Siika-aho Keskustan uudeksi puoluesihteeriksi!

Lisätietoa sähköpostilla: helsinki@keskustanuoret.fi