Helsingin Keskustanuoret etsivät uutta toiminnanjohtajaa

maanantai 18.07.2022

Helsingin Keskustanuoret etsivät toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keskustanuorten Helsingin piiri ry (Helsingin Keskustanuoret) on poliittinen nuorisojärjestö, jonka päätarkoituksena on kasvattaa nuoria vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan demokraattisin keinoin. Toiminnassamme tärkeimpiä arvoja ovat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, sivistys ja kestävä kehitys.

Haemme nyt itseohjautuvaa, vastuullista ja innokasta toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin 15. elokuuta (15.8.2022) alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toiminnanjohtaja hoitaa piirin taloutta ja hallintoa, vastaa poliittisen toiminnan ja tapahtumien järjestämisestä yhdessä johtokunnan kanssa, on pääasiallisessa vastuussa piirin viestinnästä ja kehittää piirin toimintaa. Toiminnanjohtaja myös koordinoi piirin vaalitoimintaa ja on aktiivisesti tukemassa nuoria ehdokkaitamme.

Edellytämme työntekijältä hyvää tietoteknistä ja viestinnällistä osaamista, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme Nuorkeskustalaista arvomaailmaa, hyviä itsensä johtamisen taitoja ja kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Järjestötoiminnan ja Helsingin tuntemus helpottavat työssä menestymistä. Työssä menestymistä edesauttaa kokemus vaalityöstä. Into ja motivaatio työtä kohtaan luetaan hakijan eduksi

Toiminnanjohtajan tehtävä on näköalapaikka politiikan ytimeen ja tarjoaa erinomaiset kasvumahdollisuudet poliittiselle uralle ja järjestöjohtamisen osaajaksi. Tarjoamme joustavat työajat sekä vakituisen työsuhteen (37h 30min/vko). Palkka on noin 2200 euroa kuukaudessa. Lisäksi toiminnanjohtajalle kuuluvat lounas- ja puhelinetu. Työ sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Työpiste sijaitsee Töölössä Apollonkadulla, mutta töitä on myös mahdollisuus tehdä osittain etänä.

Hakemukset tulee toimittaa 5.8.2022 mennessä osoitteeseen: helsinki@keskustanuoret.fi

Haastatteluja pidetään jo hakuaikana.

Otsikkokenttään teksti ”työhakemus, toiminnanjohtaja”.