Helsingin Keskustanuoret kannattavat Hilkka Kemppiä Keskustan varapuheenjohtajaksi

maanantai 18.09.2023

Helsingin Keskustanuoret ovat päättäneet 6. heinäkuuta 2023 järjestetyssä ylimääräisessä kevätkokouksessa kannattaa asikkalalaista kansanedustaja Hilkka Kemppiä Keskustan varapuheenjohtajaksi.

Helsingin Keskustanuorten mielestä Keskusta tarvitsee johtoonsa tulevaisuutta rakentavan ja kansanliikettä kehittävän toimijan, joka on valmis töihin Keskustan palauttamiseksi johtavaksi yleispuolueeksi. Vastakkainasettelun ja vaikeiden aikojen aikana yhteiskuntamme tarvitsee tasapainottavaa Keskustaa. Kempin ajavat asiat, kuten kestävyys, sivistys ja paikallisuus, ovat asioita, jotka ovat Keskustalle tärkeitä myös tulevina vuosina sekä kaupungeissa että maaseudulla.

Keskustan nuorisokannatus on heikko ja tämän parantamiseksi meidän on tehtävä enemmän töitä. Jotta puolueemme voi olla jatkossakin johtava yleispuolue, tarvitsemme nuoria kannattajia ja äänestäjiä. Kemppi on osoittanut Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajakausinaan olevansa valmis tekemään töitä nuorisokannatuksemme parantamiseksi. Kempin avulla saamme puheenjohtajistoon tekijän, joka ottaa nuoret huomioon ja kutsuu nuoret mukaan.

”Hilkka Kemppi on rautainen sivistyspoliitikko, jolle nuorten sekä opiskelijoiden hyvinvointi ja toimeentulo on ollut aina keskiössä, kun päätöksiä on tehty. Kemppi tuo keskustan puheenjohtajistoon empatiaa, karismaa ja paloa, jota ilman viimeinen voisi sammuttaa valot”, toteaa Helsingin Keskustanuorten puheenjohtaja Laine.

Uusi varapuheenjohtaja valitaan syyskuun ylimääräisessä puoluekokouksessa Turussa 23.9.2023. Valitaan yhdessä Hilkka Kemppi Keskustan uudeksi varapuheenjohtajaksi!

Lisätietoja sähköpostilla: helsinki@keskustanuoret.fi