Helsingin Keskustanuorten uusi puheenjohtajisto on valittu

tiistai 30.06.2020
jade myllykangas

Keskustanuorten Helsingin piiri ry on valinnut uuden puheenjohtajan Jade Myllykankaan sekä varapuheenjohtajan Miika Remeksen loppuvuodelle 2020. Uuden puheenjohtajiston valinta tuli ajankohtaiseksi, kun piirin aikaisempi puheenjohtaja August Halonen päätti luopua tehtävästään ajankäytöllisistä syistä, ja keskittyä Keskustanuorten kv-sihteerin tehtäviin sekä opintoihinsa ulkomailla. Halonen jatkaa kuitenkin piirin johtokunnan jäsenenä.

27-vuotias oikeustieteen osaaja Jade Myllykangas siirtyy puheenjohtajaksi varapuheenjohtajan paikalta, jota hän on menestyksekkäästi hoitanut jo useampana vuotena. Varapuheenjohtajana aloittava Remes on 29-vuotias hallintotieteiden maisteri ja paluumuuttaja Vaasasta.

”Odotan innolla puheenjohtajana toimimista Helsingin Keskustanuorissa. Olen kasvanut puheenjohtajan tehtävään varapuheenjohtajana toimiessani, ja nyt uskon, että olen valmis puheenjohtajan saappaisiin.

Tavoitteenani on saada innostettua entistä enemmän uusia nuoria mukaan toimintaamme ja kannustaa heitä olemaan poliittisesti aktiivisia heille itselleen sopivalla tavalla. Yhdelle voi sopia blogin pitäminen ja toiselle kuntavaaliehdokkuus tai sekä että.

Haluan olla edistämässä myös sitä, että Helsingin Keskustanuoret on entistä näkyvämpi ja kuuluvampi nuorten äänitorvi Helsingissä. Meillä on ajatuksia ja ideoita, joita kannattaa kuunnella!” kertoo Jade.

Yhteystiedot:
Jade Myllykangas
p. 0451304533
s. jade.myllykangas@hotmail.fi