Helsingin, Satakunnan ja Uudenmaan Keskustanuoret kannattavat Eemeli Vallia Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

keskiviikko 15.09.2021

Helsingin, Satakunnan ja Uudenmaan Keskustanuoret kannattavat Eemeli Vallia Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi.

– Pidän positiivisena asiana, että Eemelillä on järjestökokemusta hyvin erilaisista järjestöistä niin luottamushenkilön kuin työntekijän roolista. Keskustanuorten järjestön kehittämisessä ja syksyn liittokouksessa hyväksyttävän strategian toimeenpanemisessa tarvitaan näkemyksiä ja kokemuksia myös keskustajärjestöjen ulkopuolelta, kommentoi Helsingin Keskustanuorten puheenjohtaja Jade Myllykangas.

– Eemelillä on paljon hienoa käytännön kokemusta niin nuorten kuin opiskelijoiden asioiden ajamisesta sekä paikallisesti että valtakunnan tasolla. Hän on keskustalaiseen tapaan sopivan maltillinen ja riittävän rohkea keskikentän pelaaja, jonka mieluusti näkisin Keskustanuorten varapuheenjohtajana, sanoo Satakunnan Keskustanuorten puheenjohtaja Vilho Hakala

– Keskusta hoitaa tällä hetkellä puolustusministerin salkkua ja siksi nyt onkin otollinen aika pyrkiä edistämään Keskustanuorten ulko- ja turvallisuuspoliittisten linjojen toteutumista politiikan arjessa. Näen, että Eemelillä olisi tähän työhön paljon annettavaa, kertoo Uudenmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Eerik Brusila

Tällä hetkellä 22-vuotias Eemeli Valli on kotoisin Kokkolasta ja asuu tällä hetkellä Helsingissä opintojen vuoksi. Hänellä on järjestökokemusta mm. monista opiskelija- ja keskustajärjestöistä sekä varusmiesliitosta. Vapaa-ajallaan Eemeli tykkää käydä salilla ja harrastaa muuta liikuntaa, Netflixistä hän päätyy yleensä katsomaan The Officea tai Brooklyn Nine-Ninea.

Lue lisää Eemelistä: http://www.eemelivalli.fi/kuka-olen/

Lisätiedot:

Jade Myllykangas, Helsingin Keskustanuorten puheenjohtaja

jade.myllykangas@hotmail.fi

Vilho Hakala, Satakunnan Keskustanuorten puheenjohtaja

vilho.hakala@nakkila.fi

Eerik Brusila, Uudenmaan Keskustanuorten puheenjohtaja

eerik.brusila@gmail.com