Henna Takatalo ehdolle Keskustanuorten puheenjohtajaksi

sunnuntai 08.09.2019
Henna Takatalo

Varsinais-Suomen Keskustanuoret esittää Henna Takataloa (26) Keskustanuorten puheenjohtajaksi. Takatalo on määrätietoinen ja asiakeskeinen poliitikko, joka ottaa huomioon kaikkien mielipiteen. Hän on kokenut nuorkeskustalainen ja tekee päätöksen faktojen pohjalla tunteella.

”Henna on viimeisten vuosien aikana kasvanut tarmokkaaksi vaikuttajaksi niin paikallispolitiikassa kuin keskustajärjestöissä. Vaikka eduskuntavaalit olivat hankalat, teki Henna nousujohteisen kampanjan, jossa osoitti olevansa valmis isoille politiikan areenoille. Keskustanuoret saavat Hennasta karismaattisen ja sanavalmiin puheenjohtajan”, kommentoi Varsinais-Suomen Keskustanuorten johtokunnan jäsen Kenneth Sundberg.

Henna Takatalo on yrittäjä sekä maanviljelijä, joka on tällä hetkellä monella vaikuttamisen tasolla mukana.

Lietolainen kuntapoliitikko toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana, kunnanvaltuutettuna Liedossa sekä Liedon Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajana. Lisäksi Takatalolla on monia muita luottamustoimia järjestöissä ja kuntapuolella.

”Keskustanuorten puheenjohtajan tehtävä on ollut minulle kaukainen haave, jota kohti olen mennyt askel askeleelta. Nyt olen saavuttanut hetkeni elämässä, jolloin haluan toteuttaa unelmani. Ajattelen, että aikani on nyt tai ei koskaan. Haluan olla tekemässä Keskustanuorista sellaista järjestöä, jossa joka ikinen haluaa olla mukana. Haluan, että Keskustanuorista hehkuu asioihin vaikuttamisen palo”, sanoo Henna Takatalo täynnä intoa kampanjakierrokselle sekä tulevaan liittokokoukseen.

Keskustanuorten uusi puheenjohtaja valitaan Keskustanuorten liittokokouksessa Savonlinnassa 25.-27.10.2019.