Joel Taskila Pohjois-Pohjanmaan Keskustan varapuheenjohtajaksi!

sunnuntai 06.11.2022

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret ilolla tukevat 30-vuotiasta yrittäjää ja kauppatieteiden opiskelijaa Joel Taskilaa Pohjois-Pohjanmaan Keskustan varapuheenjohtajaksi. Joel toiminut erinomaisesti nuorten piirin puheenjohtajana vuonna 2022.

Joel päätti lähteä tavoittelemaan puolueen piirin varapuheenjohtajuutta, koska hänen mielestään puolueen viesti ei mene kentälle ja Pohjois-Pohjanmaan äänestäjille perille. Hän painottaa tulevien eduskuntavaalien olevan Pohjois-Pohjanmaan Keskustalle ja koko puolueella kohtalokkaan tärkeät.

”Kentän viesti on pitkään ollut se, ettei meidän viesti mene perille. Viestintä on sekavaa, vaisua, puutteellista. Haluan olla tekemässä muutosta tähän. Sähköinen viestintä on minun leipätyötäni. Haluan, että myös puolue ja piiri hyötyy tästä.

Uskon, että keskustalle on tilausta. Keskusta on järkivaihtoehto repivässä oikeisto-vasemmisto asetelmassa, jossa ääripäät koettavat kaapata keskustelun. Tässä ahdistavassa ja pelottavassa ajassa tarvitaan tulevaisuuteen uskova, myrskyisessä taivaanrannassa valoa näkevä järjen ja tolkun viesti.

Huolehditaan yhdessä, että tämä viesti menee perille. Tulevissa vaaleissa ja pitkään niiden jälkeen”, linjaa varapuheenjohtajaehdokas Joel Taskila.

Joel haluaa olla rakentamassa vahvaa ja yhtenäistä piirijärjestöä joka suuntaa vaaleihin voitonkiilto silmissä. Vahva järjestö ja yrittäjyys tausta antaa Joelille vankan pohjan toimia hyvänä järjestön kehittäjänä sekä tiimipelaajana.

“Joelin kanssa on ollut helppo tehdä töitä kuluneen vuoden aikana. Yhteistyö on toiminut molemmin puolisesti hänen kanssaan. Joelin ajatukset uudistaa piirin viestintää ovat todella tarpeen. Nuoret kannattavat näitä uudistuksia, koska ne ovat tulevaisuuden keskustalaisten visioita. P-P Keskusta saa Joelista ammattitaitoisen varapuheenjohtajan, joka omaa hyviä ideoita piirin viestinnän uudistamisesta”, summaa vuottaan Taskilan aisaparina nuorten varapuheenjohtaja Marjut Leiviskä 

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret haluaa piirin varapuheenjohtoon väkevää viestinnän ja markkinoinnin osaamista. Joelissa yhdistyy keskustalainen aate, digitaalisen vaikuttava viestinnän osaaminen sekä palo järjestön menestymiseen. Maakuntamme nuorten mielestä Joel on oikea henkilö luotsaamaan Pohjois-Pohjanmaan Keskustaa eduskuntavaalien voittoon. 

Uusi piirinjohto valitaan Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirikokouksessa 11.11.2022 Kempeleessä.

Lisätietoa:

Joel Taskila
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ehdokas
p. 044 3569435

Marjut Leiviskä 
Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten varapuheenjohtaja 
p. 044 2151782