Joonas Salmi Helsingin Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi

tiistai 03.12.2019

Joonas Salmi on valittu Helsingin Keskustanuorten uudeksi toiminnanjohtajaksi, aikaisemman toiminnanjohtajan Miikkael Azaizen siirtyessä Suomen Keskustanuorten pääsihteeriksi.

31-vuotias Salmi siirtyy tuttuun tehtävään Uudenmaan Keskustanuorten toiminnanjohtajan paikalta, jossa hän on työskennellyt osa-aikaisesti vuodesta 2016 lähtien. Tämän lisäksi Salmi on työskennellyt pitkään opettajan sijaisena Hyvinkäällä. Hänellä on myös aikaisempaa kokemusta markkinoinnista, tapahtumatuotannosta ja yrittäjyydestä.

”Helsingissä on valtavan hieno ja innostunut joukko keskustalaisia ja on mahtavaa päästä kehittämään Helsingin Keskustanuoria entistä näkyvämmäksi ja vaikuttavammaksi toimijaksi keskustalaisittain haastavalla alueella. Keskustanuoret on yhteisöllinen ja lämminhenkinen porukka, johon on helppo tulla mukaan. Haluankin osaltani toivottaa tervetulleeksi mukaan kaikki ne, jotka tunnistavat itsessään pienen kepulaisen”, Salmi sanoo. 

Salmella on yli kymmenen vuoden poliittinen ja järjestöllinen kokemus: hän on toiminut valtuutettuna Hyvinkäällä ja ollut eduskuntavaaliehdokkaana Uudellamaalla. Nykyisin Salmi toimii Hyvinkään Keskustan puheenjohtajana.

Salmi aloitti tehtävässä joulukuun alusta.

Lisätietoja:

Liina Tiusanen
Helsingin Keskustanuorten puheenjohtaja
liina.tiusanen@gmail.com
p. 050 9179653

Joonas Salmi
Helsingin Keskustanuorten toiminnanjohtaja
joonas.salmi@keskustanuoret.fi
p. 044 2006888