Juho Väisänen Keskustanuorten liittohallitukseen!

perjantai 21.10.2022

Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan Keskustanuoret esittävät Juho Väisästä liittohallitukseen kaudelle 2023–2024. Hän on kotoisin Pohjois-Savosta, Iisalmesta ja hän asuu tällä hetkellä Joensuussa.

”Jotta me pysymme koko maan kattavimpana nuorisojärjestönä, on meidän tuettava keskustanuorten toimijoiden ja työntekijöiden fyysistä ja henkistä jaksamista.” Väisänen linjaa.

Juho on toiminut vuonna 2020 piirihallituksen varajäsenenä ja viime ja tänä vuonna piirihallituksen varsinaisena jäsenenä. Hän on myös tällä hetkellä keskustanuorten liittohallituksen varajäsen. Hän on ollut aikaisemmin ehdolla kunta- ja aluevaaleissa.

”Yksi Juhon vahvuuksista on laaja kiinnostus asioihin. Rauhallinen ja harkitseva ote takaa sen, että päätöksiä ei tehdä hätiköiden ja keskusteluilmapiiri pysyy kaikille mukavana.” Toteaa Pohjois-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja Veera Ursin.

Juho kokee, että vuosi liittohallituksessa on opettanut häntä paljon järjestössä ja varsinkin politiikassa toimimisesta. Toki vuosi on lyhyt aika ja sen takia Juho hakee jatkokautta liittohallituksessa.

”Olen vasta raapaissut pintaa siitä, että millainen Keskustanuoret on järjestönä. Haluan oppia lisää ja myös vaikuttaa politiikkaan liittohallituksen kautta. Liittohallitus tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta myös vastuuta. Olen osoittanut tänä vuonna, että minusta on vastuunkantajaksi tässä järjestössä.” Juho kertoo.

Lisätiedot:

Juho Väisänen

0443300069

juhovaisanen04@gmail.com

Veera Ursin

0442788871

ursinveera@gmail.com