Kaakon Keskustanuoret tukee Hilkka Kempin valintaa keskustan varapuheenjohtajaksi

torstai 20.08.2020

Kaakon Keskustanuoret tukee kansanedustaja Hilkka Kempin valintaa keskustan varapuheenjohtajaksi.  32-vuotias Kemppi on toiminut aikaisemmin sekä Keskustanuorten että Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana. Tällä hetkellä Kemppi toimii kansanedustajana ja Asikkalan kunnanvaltuuston puheenjohtajana. 

– Hilkan luonne ja asenne ovat sitä, mitä keskusta tarvitsee. Nykyaikaiset avaukset, kuten kaksoiskuntalaisuusovat asioita, jotka pitävät keskustan kansan syvissä riveissä 2020-luvullakin. Hilkalla on rohkeutta sekä visioita viedä keskustan aatetta ja sanomaa tässä ajassa eteenpäin, Kaakon Keskustanuoret perustelevat.

– Hilkassa näyttäytyy, että keskusta ei ole vain vanhanaikainen “ukkopuolue”, vaan nykyajassa elävä sivistyspuolue, jolla on tarjottavaa niin tämän päivän kuin myös tulevaisuuden haasteisiin, jossa myös nuorille vaikuttajille annetaan vastuuta ja heidän äänensä kuuluu, Kaakon keskustanuorten puheenjohtaja Juho Heikka toteaa.

KAAKON KESKUSTANUORETnäkee, että kuntavaalien alla puolue tarvitsee vahvaa kuntakentän tuntemusta puoluejohtoon. Kempin syvä osaaminen sivistys- ja perhepolitiikan parissa vahvistaa sitä viestiä, jota haluamme erityisesti kunnissa vielä eteenpäin.  

– Vahvan asiaosaajan lisääksi puolueemme kaipaa rohkeaa visioijaa ja uudistajaa. Keskustalaiset kaipaavat byrokraattisten kokousten rinnalle myös uusia toimintamuotoja ja jäsenille oppimisen paikkoja. Tässä työssä Hilkan osaamisesta on vahvaa näyttöä ja sille on myös käyttöä, kannanotossa painotetaan. 

– Hilkka toimi Keskustanuorten puheenjohtajana kun lähdin itse aktiivisemmin mukaan nuorisojärjestön toimintaan. Hilkan kaltaista innostavaa ja sitoutunutta johtajaa tarvitsemme myös keskustassa.  Hilkan valinta Vuoden valtuutetuksi osoittaa, että  hänellä on kyky uudistaa  ja saada uudistustyöhön myös muut mukaan. Me Kaakon Keskustanuorissa uskomme, että Hilkan johdolla keskustan toiminta saadaan siirrettyä tälle vuosikymmenelle,  Kaakon Keskustanuorten varapuheenjohtaja Siiri Mertakorpi jatkaa.