Kainuun keskustanuoret: Hilkka Kemppi Keskustan varapuheenjohtajaksi

keskiviikko 20.09.2023

Keskustaväki kokoontuu Turussa ylimääräiseen puoluekokoukseen. Kokouksessa valitaan presidenttiehdokkaan ja puoluesihteerin lisäksi myös yksi varapuheenjohtaja.

Keskustanuorten Kainuun piiri kannattaa toisen kauden kansanedustaja Hilkka Kemppiä Asikkalasta puolueen varapuheenjohtajaksi.

Puoluejohto tarvitsee joukkoonsa tulevaisuususkoisen ja kansanliikettä vahvistavan johtajan, joka vie puolueemme takaisin kohti johtavaa yleispuoluetta näinä vastakkainasettelun aikoina. Kaivataan keskustelijaa, jollaisena Kainuun Keskustanuoret on oppinut Kempin tuntemaan.

Kemppi on Keskustanuorten entinen puheenjohtaja, joka on ylpeä nuorkeskustalaisista juuristaan. Hän pitää aktiivisesti yhteyttä myös nykyisiin keskustanuoriin. On tärkeää, että puoluejohdosta aiotaan kuulla ja kuunnella nuoria ääniä tulevinakin vuosina – ja tämän turvaamiseen Kemppi on erinomainen vaihtoehto.

Edellä mainittujen asioiden lisäksi Kemppi on aluepolitiikan vankka puolustaja. Tämän todistaa hänen laaja vaalikiertueensa ympäri maata. Lisäksi hän on opettajataustaisena puolustanut vahvasti kyläkoulujen asemaa.

Puoluekokous valitsee uuden varapuheenjohtajan Turussa lauantaina 23.9.2023. Kemppi on kuuleva, keskustelija ja koulutuksen asiantuntija – kaikkea sitä, mitä Turussa kokoontuva sivistysliikkeemme tarvitsee.

Lisätietoja:

Patrik Huotari
puheenjohtaja, Keskustanuorten Kainuun piiri
patrik.huotari@outlook.com, 0449870966