Kasvukautta nuorisojärjestölle – Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää Jere Tapiota Keskustanuorten puheenjohtaksi!

keskiviikko 30.08.2023

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry esittää pitkäaikaista aktiiviaan Jere Tapiota Suomen Keskustanuorten liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2024-2025. Päätöksen esityksestä teki ylimääräinen yleinen piirikokous tiistaina 29.8.2023. 

Oululainen Tapio on Keskustanuorissa ja Suomen Keskusta rp:n järjestöissä tunnettu ja aktiivinen jäsen. Tällä hetkellä hän vaikuttaa nuorisojärjestöön sekä puolueeseen Keskustanuorten 1. varapuheenjohtajan paikalta.  26-vuotias Tapio vaikutti ennen Keskustanuorten varapuheenjohtajuutta Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten varapuheenjohtajana vuosina 2018-2021 ja Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtajana vuonna 2021.

“Viimeisen kahden vuoden aikana olen saanut tältä järjestöltä valtavan paljon. Samalla olemme luoneet määrätietoisesti pohjaa järjestön kasvulle poliittisessa profiilissa, väkimäärässä ja toiminnassa mitattuna. Seuraavina kahtena vuotena tarvitaan kirkastusta keskustalaiseen poliittiseen visioon ja kasvukautta nuorisojärjestölle – Olen valmis yhteiselle matkalle!”, summaa Tapio näkemyksiään puheenjohtajakisaan.

Kuva: Niina-Maria Aikio

Puheenjohtajaehdokas Tapio tuntee Keskustanuoret erinomaisesti ja hänellä on näkemystä järjestön kehittämiseen. Hän keskustelee politiikasta aktiivisesti ja rakentavasti eri alustoilla eikä hän pelkää heittäytyä aatteen puolesta. 

“Vaikka Jere on liiton puheenjohtajana ollut kiireinen valmistellessaan kampanjoita ja kannanottoja, on hän silti osallistunut aktiivisesti kotipiirin tilaisuuksiin. Meillä on piirissä ollut ilo seurata Jeren kasvua ja kehitystä rohkeaksi keskustelijaksi sekä empaattiseksi ja ihmisläheiseksi johtajaksi. Juuri tällaista rohkeutta ja omistautumista haluamme Keskustanuorten puheenjohtajalta.”, perustelee päätöstä puheenjohtajaehdokkaasta piirin puheenjohtaja Marjut Leiviskä.

Keskustanuorten uusi puheenjohtaja valitaan liittokokouksessa 28.-29.10.2023 Kuopiossa. 

Lisätietoja

Marjut Leiviskä
puheenjohtaja, Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret
p. 044 2151782

Jere Tapio
puheenjohtajaehdokas
p. 040 7609463
jeretapio@outlook.com