Keski-Pohjanmaan Keskustanuoret: Eemeli Valli Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

torstai 09.09.2021

Keski-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää kokkolalaista Eemeli Vallia 22-vuotta Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi. Valli on kotoisin Kokkolasta ja asuu tällä hetkellä Helsingissä opintojen vuoksi.

”Pitkän harkinnan jälkeen elokoulussa selkeni, että minulla on tälle järjestölle vielä paljon annettavaa. Politiikka jaksaa aina innostaa ja järjestötyöskentely on muuttunut harrastuksesta lähes elämäntavaksi. Haluaisin kehittää mm. keskustanuorten vaikuttamistyötä muissa järjestöissä sekä tuoda hallitustyöskentelyyn jatkuvuutta.” Kertoo Valli.

Vallilla on vuosien kokemus järjestötoiminnasta. Tällä hetkellä hän toimii Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten ja Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajana, Keskustanuorten ja Varusmiesliiton liittohallituksessa sekä Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallituksen jäsenenä. Lisäksi Valli on aiemmin toiminut Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtajana, työskennellyt Keski-Pohjanmaan Keskustanuorilla projektityöntekijänä eduskuntavaalien aikana ja Kokkolan Keskustan kunnallisjärjestöllä vaalipäällikkönä sekä SAKKI ry:n hallituksen jäsenenä.

Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Jarno Saukko pitää Eemeliä järjestöpolitiikassa motivoituneena taitajana.

Eemeli tuntee niin hallinto- kuin nuorisolait ja vie aktiivisesti tavoittelemiaan asioita eteenpäin – läpi sateen ja viiman. Hän on taitava ja jämäkkä johtaja, joka innostaa myös kanssaihmisiään toimintaan. Keskustanuorten puheenjohtajistoon vaaditaan selkärankaa sekä laadukasta kokemusta järjestötyöstä ja vaikuttamisesta. Eemeli täyttää nuo kriteerit täysimääräisesti.” toteaa Saukko.