Keski-Pohjanmaan Keskustanuoret: Eemeli Valli liittohallitukseen

torstai 26.09.2019

Keski-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää liittohallitukseen Kokkolalaista Eemeli Vallia (20). Eemeli toimii tällä hetkellä Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten johtokunnassa sekä Sakki ry:n liittohallituksessa.

”Vaikuttaminen ei ole mitään yhteiskuntiedettä, jokainen tekee sitä enemmän tai vähemmän. Haluaisin madaltaa nuorten kynnystä osallistua ja vaikuttaa liitossa, sekä yhteiskunnassa. Tämä olisi järjestöllemme tärkeää, sillä pienillä piireillä kaivataan apua uusien jäsenten osallistamisessa”, Valli kertoo.

Eemeli Valli työskenteli keväällä Keski-Pohjanmaan Keskustanuorilla projektityöntekijänä, jossa hän vastasi mm. tapahtumien järjestämisestä.

”Eemeli on omistautunut ja suoraselkäinen keskustanuori, joka ei pelkää tehdä kovasti töitä järjestön tulevaisuuden hyväksi. Uskon että Eemeli olisi hyvä täydennys liittohallitukseen, koska hänen historiansa eri järjestöissä antaa Eemelille laajan osaamispohjan Keskustanuorten eteenpäin viennissä”, sanoo Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Otto Luoma.

Liittohallitus valitaan liittokokouksessa 25.-27.10.2019 Savonlinnassa.

Eemeli Valli