Keski-Pohjanmaan Keskustanuoret tukevat Oliver Pietilän valintaa eduskuntavaaliehdokkaaksi.

torstai 23.06.2022

Keskustanuorten Keski-Pohjanmaan piiri tukee lämmöllä kokkolalaisen 22-vuotiaan Oliver Pietilän valintaa Keskustan ehdokkaaksi vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Eduskuntavaaliehdokkaaksi Pietilää esittää Keskustan Kälviän paikallisyhdistys.

Pietilällä on nuoresta iästään huolimatta pitkä tausta Keskustanuorissa. Hän on toiminut Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten piirihallituksen jäsenenä vuodesta 2016 lähtien ja ollut Keskustanuorten liittohallituksen jäsen 2018-2019.

Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Jarno Saukko kommentoi Pietilän ehdokkuutta seuraavasti.

“Suomi ja Keski-Pohjanmaa tarvitsevat nyt ennen kaikkea luotettavaa, turvallista, rakentavaa ja perusasiat tunnistavaa politiikkaa – sitä Oliver tarjoaa. Oliver ei ole pelkästään nuorten puolella, hän on koko kansan mies. Oliverilla on aito tahto kuulla ihmisiä, vastata heidän tarpeisiinsa, ja rakentaa entistä parempaa yhteiskuntaa jokaista ihmistä varten. Oliverista saamme aktiivisen, osaavan, kuuntelevan ja eteenpäin katsovan kansanedustajan Suomelle ja Keski-Pohjanmaalle.”

Eduskuntavaaliehdokkuus ei ole Pietilän ensimmäinen. Hän on ollut Keskustan ehdokkaana eurovaaleissa 2019 sekä kuntavaaleissa 2022, missä hän pääsi hienolla äänimäärällä Kokkolan kaupunginvaltuustoon.

Lisätietoja

Oliver Pietilä

Eduskuntavaaliehdokas

040 521 5770

Jarno Saukko

Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja

040 440 7562