Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten syyskokoustiedote

keskiviikko 18.11.2020
Jarno Saukko valittiin kokouksessa piirin uudeksi puheenjohtajaksi.

Keski-Pohjanmaan Keskustanuorten syyskokous pidettiin keskiviikkona 11.11.2020 etäyhteyksin. Kokouksessa päätettiin johtokunta vuodelle 2021, jossa puheenjohtajaksi valittiin toholampelainen opiskelija Jarno Saukko. Tämänhetkinen puheenjohtaja Eemeli Valli siirtyy piirin varapuheenjohtajaksi.

Johtokuntaan valittiin Oliver Pietilä Kokkolasta, Touko Tuomainen Toholammilta, Sara Mäkelä Kokkolasta, Jaakko Märsy Kokkolasta ja Mira Kukkola Halsualta sekä varajäseneksi Matilda Raiskila Kokkolasta.

Kokouksessa kiitoksensa sai pitkän linjan keskustanuori Sami Hänninen, jonka vuodet järjestössä tulivat täyteen.

– Tämä oli minulle henkilökohtaisesti viimeinen kokous Suomen Keskustanuorten jäsenenä, 30-vuoden rajapyykin tullessa vastaan. Vuonna 2006 Keski-Pohjanmaalla alkanut keskustanuorten jäsenyys on tuonut mukanaan valtavasti arvokasta kokemusta erilaisista tehtävistä. Tärkeimpänä asiana Keskustanuorista ja Keski-Pohjanmaan piiristä jää mieleen toistemme kannustus ja sparraus eteenpäin vaativampiin tehtäviin. Olemmehan ennen kaikkea kasvatusjärjestö. Pystyn jättämään Keskustanuorten Keski-Pohjanmaan johtokunnan jäsenyyden hyvillä ja vapautunein mielin seuraaville sukupolville, sillä syyskokouksessamme oli läsnä useita uusia innokkaita toimijoita. Toivotan Keski-Pohjanmaan Keskustanuorille toimeliasta vuotta 2021 ja kannustan edelleen tukemaan sekä sparraamaan toinen toisiamme uralla eteenpäin. Lämmin kiitos myös Keskustanuorten kultaisesta ansiomerkistä, jonka piiri oli minulle hakenut. Hänninen kommentoi.

Piiri teki kokouksessa myös päätöksen esittää Eemeli Vallia Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajaksi.

– Eemeli on toimeen tarttuva ja innostava henkilö. Kuntavaalien alla tarvitsemme tällaista henkilöä Keskustan Keski-Pohjanmaan piirin johtopaikoille, jotta saamme myös nuoria innostumaan paikallisesta vaikuttamisesta ja kuntavaaleista. Summaa nuorten piiri.

Kokouksessa kuultiin Keskustanuorten puheenjohtajan Hanna Markkasen terveiset.