Keski-Suomen Keskustanuoret: Oscar Lang liittohallitukseen!

keskiviikko 29.09.2021

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Oscar Langia Keskustanuorten liittohallitukseen. 25-vuotias, energia- ja ympäristötekniikan opinnoista insinööriksi valmistuva Oscar on toiminut Keskustanuorissa vuodesta 2015 alkaen ja toiminut aiemmin mm. Keski-Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana. Arkinen järjestötyö on tullut tutuksi myös Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden ja opiskelijapolitiikan saralla.  

”Olen oppinut tuntemaan Oscarin asioihin perehtyvänä ja toisia kuuntelevana ihmisenä. Keskustanuoret saisi Oscarista eteenpäin katsovan, ahkeran ja vastuuntuntoisen jäsenen liittohallitukseen”, toteaa Keski-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Väinö Tamminen.  

Oscar haluaa olla mukana rakentamassa Keskustanuorista entistä vahvempaa toimijaa koronakurimuksen jälkeen.  

”Koronan viimein väistyessä haluan olla mukana rakentamassa entistä yhteisöllisempää ja toimivampaa järjestöä, joka tarjoaa nuorelle ihmiselle hyviä oppimisen ja vaikuttamisen paikkoja, kaikkialla Suomessa”, toteaa Oscar.  

Politiikkaan Oscar kaipaa arjen ongelmien ratkomista.  

”Meillä Keskustanuorilla on ympärillämme järjestöjä, joiden maailmankuva rakentuu vääristyneeseen ihmiskuvaan tai todellisuudesta vieraantuneeseen luontosuhteeseen – ja painotukset ovat myös senkaltaisia. Meidän Keskustanuorten tulee rohkeasti erottua muista eduksemme ja tarjota vaikuttavia ratkaisuja nuorten arjen ongelmiin.”  

Suomen Keskustanuoret järjestää vuosittaisen liittokokouksensa tänä vuonna 29. – 31.10 Torniossa.