Keski-Suomen Keskustanuoret: Samuel Demarco liittohallitukseen

maanantai 28.09.2020

Keskustanuorten jokavuotinen liittokokous järjestetään lokakuussa alueellisesti hajautetulla mallilla. Liittokokouksessa tehdään tärkeitä linjauksia järjestömme politiikasta ja valitaan uusia jäseniä Keskustanuorten liittohallitukseen.

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Samuel Demarcon valintaa liittohallitukseen. 

Samuel on 18-vuotias kinnulalainen lukio-opiskelija. Hän toimii Keski-Suomen Keskustanuorten johtokunnassa ja on ollut aktiivinen toimija mm. Suomen Lukiolaisten Liitossa ja Keski-Suomen nuorisovaltuustossa. Samuelilla on runsaasti kokemusta arkisesta järjestötyöstä ja kovastakin kampanjoinnista. 

”Samuel on vahva aluepolitiikan kannattaja ja aktiivinen innostaja, joka ei pelkää nähdä vaivaa uskomansa asian eteen. Hänellä on maailmankansalaisen tausta ja maakunnan miehen aate, juuri sitä mitä Keskustanuoret nyt tarvitsee”, toteaa Keski-Suomen Keskustanuorten puheenjohtaja Oscar Lang

”Keskustanuorten on oltava sekä valtakunnallisesti, maakunnallisesti että paikallisesti vahva ja vaikuttava järjestö, joka ei arkaile kansan pariin jalkautumista. Ihmisten luottamus Keskustaan palautetaan vain ja ainoastaan kovalla työllä, ja tahdon omalta osaltani tuoda uutta intoa ja raikasta näkökulmaa liittohallitukseen”, Samuel sanoo. 

Lisätiedot: 
Oscar Lang, p. 040 584 4968 
Samuel Demarco, p. 040 934 9391