Keski-Suomen Keskustanuoret: Terhi Ala-Keturi Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

torstai 12.09.2019

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi psykologi Terhi Ala-Keturia.

Terhi on Keskustanuorten Keski-Suomen piirin puheenjohtaja. Hän on tullut Keskustanuorten toimintaan mukaan vuonna 2013. Piirin aktiivina ja johtokunnan jäsenenä Terhi on vaikuttanut siitä lähtien. Hän on tuttu näky liiton valtakunnallisissa tapahtumissa ja innokas työryhmiin osallistuja. Keskustanuorten rinnalla Terhi on toiminut myös Keskustaopiskelijoiden eri tasoilla.

Terhin mielestä yhteisöllisyydellä ja yhteisön voimalla voidaan edistää hyvinvointia.

”Kun nuorella on porukka, mihin kuuluu ja mihin voi tukeutua, voi rauhassa kasvaa omaksi itsekseen ja tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on. On hienoa, että Keskustanuoret on ollut tällainen kasvuyhteisö monelle nuorelle, myös minulle”, linjaa Terhi.

Terhi Ala-Keturi on aito nuorkeskustalainen, jolla on ajatuksia järjestön osallisuuden kehittämisestä ja halu viedä rakentavaa keskustelukulttuuria eteenpäin. Oman elämänsä ja omien verkostojensa kautta hänellä on kosketuspintaa nuoren elämään. Terhistä on tärkeää, että jokainen löytää oman polkunsa toimia Keskustanuorissa.

”Terhissä on potkua ja inhimillisyyttä tuoda asioita tuoreella tavalla esille. Ammattinsa ja työnsä kautta hän on lähellä tavallisen nuoren tavallista arkea”, toteaa Keskustanuorten Keski-Suomen piirin varapuheenjohtaja Oscar Lang.

Me Keski-Suomen Keskustanuoret luotamme Terhiin haluten antaa hänen innostavan panoksensa koko liiton käyttöön. Sosiaalisena ja osaavana ihmisenä hän on erinomainen valinta Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi.

Lisätietoja:

Varapuheenjohtaja Oscar Lang, puh. 0405844968

Puheenjohtaja Terhi Ala-Keturi, puh. 0503284831

Terhin Instagram ja Twitter: @Terhi2on1

Terhi Ala-Keturi