Keskustanuorten kenttä ansaitsee kunnon kisasyksyn! – Nyt vauhti päälle ja ehdokkaat esille!

keskiviikko 01.09.2021

Koronavuodet 2020 ja 2021 ovat kurittaneet keskustanuorten järjestötoimintaa ja väsyttäneet jäsenistöä.

Tämän takia, ja nyt rokotuskattavuuden parantuessa ja yhteiskunnan alkaessa hiljakseen avautua on aika laittaa keskustanuorten toiminta lentoon samalla kun ensimmäiset lehdet lentävät puista.

Keskustanuorille valitaan uusi puheenjohtajisto ja liittohallitus Tornion liittokokouksessa lokakuun lopulla. Koronan kurittama kenttä tarvitsee nyt kunnon kisan ja kiertueet, joiden aikana nuoret keskustalaiset pääsevät kunnolla puhumaan liiton tulevaisuudesta ja tenttaamaan johtopaikoille pyrkiviä.

Pirkanmaan keskustanuoret kannustaa kaikkia vähänkin aprikoivia lähtemään mukaan kisoihin liiton johtopaikoista. Nyt jos koska keskustanuorten kenttä ansaitsee kunnon kisan.

Etenkin puheenjohtajavaalilla on tapana sähköistää kenttää. Siksi Pirkanmaan keskustanuoret vaatii, että jokainen vähänkin asiaa pohtiva rohkaistuisi ja asettuisi ehdolle. Keskustanuorten puolesta.

Puheenjohtajakisaan ei riitä kaksi ehdokasta. Mitä useampia ehdokkaita, sitä jännittävämpi kisasta tulee ja sitä innostuneempi into keskustanuorten kenttäväkeen leviää.

Nyt arkailu pois, ehdokkaat esille ja keskustanuorten toiminta koronan jälkeiseen lentoon! Elokoulussa meidän on jo saatava nähdä kunnon puheenjohtajapaneeli.

Pirkanmaan keskustanuoret