Keskustanuorten Pohjois-Karjalan piiri tiedottaa: Kristiina Oinonen valittu Keskustan Pohjois-Karjalan piirin varapuheenjohtajaksi!

tiistai 21.11.2023

Keskustan Pohjois-Karjalan piiri valitsi syyskokouksessaan 18.11.2023 piirin varapuheenjohtajaksi Lieksasta lähtöisin olevan ja sittemmin joensuulaistuneen Kristiina Oinosen, 22-vuotta. Oinonen opiskelee kauppatieteitä Itä-Suomen yliopistossa kolmatta vuotta ja suorittaa tällä hetkellä korkeakouluharjoittelua Euroopan parlamentissa MEP Elsi Kataisen toimistossa. Oinonen on toiminut vuoden 2023 Keskustanuorten Pohjois-Karjalan piirin varapuheenjohtajana.

Keskustanuorten Joensuun osasto yhdessä Joensuun Keskustaopiskelijoiden kanssa tekivät esityksen piirikokoukselle Oinosen varapuheenjohtaja ehdokkuudesta.

Oinosen ajatuksia ennen piirikokousta:

Haluan, että Pohjois-Karjala on maakuntana houkutteleva paikka asua, tehdä töitä ja opiskella nyt sekä tulevaisuudessa. Koen tärkeänä tuoda piirin toimintaan mukaan opiskelevan nuoren aikuisen näkökulmaa ja parantaa etenkin sosiaalisen median näkyvyyttä. Vetovoimaisen koulutustarjonnan lisäksi maakunnan pitovoimaa pitää vahvistaa. Oikea-aikaisen, tehokkaan ja kohdistetun viestinnän merkitys on suuri, sillä ensi kesäkuussa käydään perinteisesti matalan äänestysprosentin europarlamenttivaalit. Vankan viestinnällisen pohjan luominen hyvissä ajoin kantaa hedelmää myös tulevissa kunta- ja aluevaaleissa, kertoo Kristiina Oinonen.

Kristiinan tukijan Jere Nuutisen lainaus ehdokkuuteen liittyen:

Kristiina on helposti lähestyttävä ja aktiivinen Pohjois-Karjalan puolustaja, jolla on kaikki ne elementit, joita puolueemme tässä ajassa tarvitsee. Hän ymmärtää niin maalla kuin kaupungissa asuvaa ihmistä ja kykenee näkemään pitkälle tulevaisuuteen. Kristiinasta saisimme puheenjohtajistoon toimeen tarttuvan ihmisen, jolla on kyky puhutella niin keskustan perinteisiä äänestäjiä, kuin uusia nuorempia sukupolvia, perustelee Keskustanuorten Pohjois-Karjalan piirin pitkäaikainen jäsen ja Joensuun Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jere Nuutinen.

Lisätietoa:

Kristiina Oinonen
kristiina.oinonen01@gmail.com