HAKUAIKAA ON JATKETTU! Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry hakee toiminnanjohtajaa!

torstai 02.11.2023

Haemme toiminnanjohtajaa Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Toiminnanjohtaja vastaa Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten tapahtumien ja erilaisten koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta sekä koordinoi piirin vaalitoimintaa. Lisäksi toiminnanjohtaja kehittää piirin järjestötoimintaa aktiivisesti yhdessä piirihallituksen kanssa.

Toiminnanjohtajan työhön kuuluu myös piirin hallinnosta vastaamista eli jäsenrekisterin ylläpitoa, dokumenttien ja raporttien kirjoittamisesta sekä kokoussihteerin tehtäviä. Lisäksi toiminnanjohtaja koordinoi piirin viestinnän kalenteria ja hoitaa muita yhdistyksen juoksevia asioita.

Odotamme uudelta toiminnanjohtajalta:

  • kokemusta järjestötoiminnasta
  • oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja organisointitaitoja
  • hyviä sisäisen ja ulkoisen viestinnän taitoja sekä
  • rohkeutta ja näkemystä kehittää Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten toimintaa

Katsomme eduksi:

  • soveltuvat opinnot esim. nuorisotyöhön tai vapaaehtoistoimintaan liittyen
  • kokemusta tai halun oppia järjestön taloushallinnosta ja kirjanpidosta sekä
  • kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja vaalitoiminnasta

Toiminnanjohtajan työ on osa-aikainen 20 tuntia/viikko. Tehtävään kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, koulutuksia ja muita tapahtumia. Työpiste sijaitsee Oulussa Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piiritoimistolla, mutta tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä joustavaan työaikaan.

Toiminnanjohtajan palkka on 1 200 euroa kuukaudessa. Kuukausipalkan lisäksi tarjoamme lounasedun, puhelinedun, vuosittaisen terveys- tai virike-edun.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi otsikolla ”työhakemus, toiminnanjohtaja” sähköpostitse osoitteeseen pohjois-pohjanmaa@keskustanuoret.fi keskiviikkoon 22.11.2023 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Sopivimmat hakijat haastattelemme kasvokkain piiritoimistolla (Koulukatu 31 A 2, Oulu) tai Microsoft Teams -etäyhteydellä. Haastattelut suoritetaan viikolla 47.  Lopullisen valinnan piirin uudesta toiminnanjohtajasta tekee piirihallitus rekrytyöryhmän esityksestä marraskuun lopussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa väistyvä toiminnanjohtaja Eevasisko Mehtätalo arkisin klo 17-19 puhelimitse 040 5274913 tai sähköpostilla eevasisko.mehtatalo@keskustanuoret.fi sekä piirin puheenjohtaja Marjut Leiviskä p. 044 2151782 tai sähköpostilla leiviska.marjut@gmail.com.

Suomen Keskustanuorten hallintokoordinaattori Marko Soini marko.soini@keskustanuoret.fi vastailee myös kysymyksiin, jotka koskevat yleisesti järjestötyön tekemistä ja toiminnanjohtajan tehtäviä Keskustanuorten piireissä.