Kouvolan Keskustanuoret esittää Jussi Kukkuraista eduskuntavaaliehdokkaaksi 

torstai 09.06.2022

Keskustanuorten Kouvolan osasto ry esittää Jussi Kukkuraista Keskustan eduskuntavaaliehdokkaaksi vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Kouvolan Keskustanuoret näkevät Kukkuraisessa nuorta intoa ja potentiaalia tuleviin vaaleihin.

Kukkuraisella on monipuolista järjestökokemusta useiden vuosien ajalta. Kukkurainen on Kouvolan Keskustanuorten, Kaakon Keskustanuorten sekä Kaakkois-Suomen lukiolaisten hallitusten jäsen ja valmistuu ylioppilaaksi keväällä 2023. 

Keskustanuorten kansainvälinen sihteeri Maria Pulkka rohkaisi Jussia lähtemään ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa nuoresta iästään huolimatta: “Nuoresta iästä huolimatta Kukkuraisella on poikkeuksellisen määrätietoinen ote perehtyä asiakokonaisuuksiin. On ollut ilo seurata Jussin omistautuneisuutta poliittiseen toimintaan ja aktiivisuuteen jo useiden vuosien ajan. En ole siis yllättynyt kuinka motivoituneena Jussi on päättänyt lähteä tavoittelemaan eduskuntavaaliehdokkuutta.”  

Kukkaraisella on selkeä visio siitä, miten Itä-Suomea lähdetään tulevaisuudessa rakentamaan. Kukkuraisen sydän sykkii Kouvolalle ja Itä-Suomen tulevaisuudella ja hän haluaa olla torjumassa alueellista epätasa-arvoa idän ja lännen välillä. Myös lapsiperheiden tukeminen sekä nuorten mielenterveyden ja vaikuttamismahdollisuuksien parantaminen ovat Kukkuraiselle tärkeitä teemoja ja ne tulevat puhuttelemaan tulevana eduskuntavaalikautena. 

Kymenlaakson Keskustan eduskuntavaaliehdokkaat valitaan syksyllä 2022 ylimääräisen piirikokouksen yhteydessä.