Lahden markkinatori älähtää: Laura Hahl eduskuntavaaliehdokkaaksi!

keskiviikko 02.11.2022

Keskustanuorten Lahden seudun osasto esittää Laura Hahlia eduskuntavaaliehdokkaaksi Hämeen vaalipiiriin. Laura on toiminut aktiivisesti Keskustan paikallispolitiikassa loppuvuodesta 2019 lähtien. Hän on toiminut vuonna 2022 Keskustanuorten piirin puheenjohtajana, sekä kunnallisjärjestönsä varapuheenjohtajana. Hänellä on myös useita muita luottamustoimia aktiivivuosiltaan. 

”Yleisesti vaikuttaja olen huolissani demokratian tilasta. Vaalien äänestysprosentti on alhainen sekä poliittisten mielipiteiden polarisoitumisen. Yhtenä syynä näen äänestysaktiivisuuden heikkouden meidän duunarien keskuudessa. Haluan esimerkilläni näyttää että myös meidän amisten ääntä kuunnellaan ja jokainen voi vaikuttaa. Haluan näyttää esimerkkiä että nuoren lähihoitajan ääni kuuluu ja kajahtaa vaalikentällä” Laura Hahl linjaa.

Laura on itse 27-vuotias lähihoitaja, ja kokee usein poliittisissa tapahtumissa, ettei saisi olla ylpeä ammatistaan, koska korkeakoulu on käymättä. Hän haluaa näyttää itse esimerkillään, että ”me duunaritkin voimme vaikuttaa ja meillä on merkitystä”. Hän haluaa nostaa eduskuntavaaliehdokkuuden kautta keskusteluun toisen asteen koulutuksen arvostusta, sekä ajatusta että jokaisen äänellä on merkitystä.

”Minulla on ilo esittää Laura Hahlia eduskuntavaaliehdokkaaksi. Laura on osoittanut kyvykkyytensä toimia kansanedustajana. Hän on ollut ehdolla kuntavaaleissa ja aluevaaleissa. Ehdokkuuksien lisäksi hän on toiminut Hämeen Keskustanuorten puheenjohtajana ja Lahden Keskustan varapuheenjohtajana. Uskoisin hänellä olevan paljon annettavaa siihen, miten amisten ja hoitajien tilannetta tulisi parantaa. Hämeen vaalipiiri saisi Laurasta tomeran ja asiansa osaavan kansanedustajan” kuvailee Lahden Keskustanuorten puheenjohtaja Santeri Ala-Röyskö.

Lisätietoja:
Laura Hahl, ehdokas eduskuntavaaliehdokkaaksi (050 918 6267)
Hämeen piiri (hame@keskustanuoret.fi)