Lapin Keskustanuoret: Ari Veikko Puska Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi

keskiviikko 11.09.2019

Ari Veikko Puska, tutummin Arkko, on äärikeskustalainen järjestömäyrä. Tekijä, jollaisille on kysyntää Keskustanuorten kamppaillessa asemastaan Suomen vaikuttavimpana nuorisojärjestönä. Järjestömme kaipaa nyt johtoon henkilöä, jolla on rohkeus tarvittaessa kyseenalaistaa rakentavalla tavalla ja tuoda esille myös erilaisia näkökulmia. Arkko toimii hyvänä tiimipelurina valittavalle puheenjohtajalle”, sanoo Lapin Keskustanuorten puheenjohtaja Olli Rainio

Savukoskelaisella Arkolla on kokemusta ja näkemystä politiikasta, järjestötoiminnasta ja kampanjoinnista aina kunnalliselta tasolta valtakunnalliselle. Kuluneen vuoden ajan hän on kerryttänyt kokemusta Keskustanuorten liittohallituksen jäsenenä, ja on nyt valmis hyppäämään suurempiin saappaisiin antaakseen yhä suuremman panoksen järjestön hyväksi liiton varapuheenjohtajana.

”Kulunut vuosi liittohallituksen jäsenenä ja laaja kentän tuntemus ovat antaneet minulle varsin kattavan kuvan siitä, miten tämä järjestö toimii ja mihin suuntaan sitä tulisi kehittää. Vaikka havaitsinkin jo kauden alkumetreillä yksittäisen liittohallituksen jäsenen vaikutusmahdollisuudet järjestön kehittämiseksi varsin rajallisiksi, en ole lannistunut tavoitellessani päämääriäni. Päin vastoin, olen entistä valmiimpi ja motivoituneempi kehittämään tätä järjestöä toimivammaksi ja jäsenistönsä näköiseksi. Tähän työhön olen yhä valmis, ja siihen minulla olisi avaimet käsissäni liiton varapuheenjohtajana”, linjaa Puska.

Lisätietoja:

Ari-Veikko Puska
p. 040 738 7526
ig & twitter: @arkkobrgl